|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 09:27 |
Hocam oğlum 4 aylıkken bronsiolit oldu ve şuan 10 aylık her ay grip oluyor ve bronsiolit te çeviriyor 2 gün sıkıntılı nefes sonrası grip hapşırık burun akıntısı öksürük okula giden ablasi oda bu kış sürekli hasta oldu ve ondan bebeğe geçti 2 yaşına kadar devam eder diyor doktor gecermi yani bu bronsiolit oğlum çok kötü oluyor nefes alması hızlı hızlı ve hırıltı oluyor umarım geçici bir durumdur tekrarlayan bronsiolit te ne düşünmeliyiz altta yatan başka bir hastalık olabilirmi 10 aylık 10.7 kilo 76 cm oğlum
Düzenleyen Gamze kacal - 02 May 2017 Saat 10:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Meslek hayatim boyunca, sizinkisi gibi bir hastam, asla olmadi.. Ya teshisler yanlis, yada siz bir yerlerde hata yapiyorsunuz. Bronsiolit;ZATEN, 2 yasindan sonra olmaz.. Asiri sisman, dikkatli olun. Benim, griplerde; "kullanmayin" dedigim ilaclarin hicbirini kullanmazsaniz, hicbir sey olmaz.. Cok okumaniz lazim.....
|
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam teşhisi ben koydum yani çok okuyorum ve belirtiler aynı yani bronsiolit te ateş olmaz mis evet hiç ateşi yukselmiyor nefes alış hizliymis evet oglumda hızlı oluyor dakikada 50 oluyor normal grip gibi başlıyor ve sıkıntılı solum oluyor bir gün bir gece kötü geçiyor sabah daha iyi oluyor 5 günde falan iyileşiyor ama bu her ay oluyor inanın tamam sık olmasi ablası yüzünden ilk okul 2 sınıfa giden ablamiz oda her ay hasta oluyor o daha hafif geçiriyor ama oğlum sıkışıyor krupta da sıkıntılı solunum oluyo ya ama krupta çok sık tekrarlamaz diyosunuz bu yaşadıklarımız krup yada bronsiolit değilse ne hocam çocuk her hastalandığında solunumu sıkıntıya giriyor kalp sorununu var nereye götüreyim hangi doktora göstereyim ilaç konusunda daha hiç antibiyotik vermedim bu şekilde hasta olduğu zaman goturdugum doktor 5 aydır her ay antibiyotik yazıyor ateşi bile yok çocuğun ama yazıyor bende icirmiyorum ilaçta kullanmadık yani fazla nedir hocam bu hastalık benim aklım almiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir daha oldugunda, Bricanyl surup, Gunde:2x yarim olecek(2,5ml) , 5 gun verin, sonucu goruselim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Aldım o şurubu hocam veriyorum zaten iyi geliyor sanki 2 gündür veriyorum nefesi normal şuan sadece öksürük burun akıntısı ve balgam var sanırım banada bulaşmış boğazlarında yanma ve burun tıkanıklığı halsizlik başladı şuan hasta oluyorum yani hocam ben en kötüsünü düşünüyorum astım olabilirmi oğlumun hastalığı soğuk algınlığı gibi başlayıp 1 gün 1 gece solunum sıkıntısı ve devamında grip belirtileri ailemizde de hiç astımlı yok bulamıyorum hocam çocuğun hastalığını siz ce neye benziyor peki hocam bricanyl şurup astım ilacı degilmi sizin dediğiniz gibi bronşları genisletim virüslerin cigere inmesini saglamazmi gripte astım ilacı kullanilirmi şuan bende hasta oldum oğlundan sonra burnum tıkalı ve boğazlarında acıma var banada bulaşmış sanırım bu gerçekten gripmi yoksa 10 aylık oğlum astım hastasimi
Düzenleyen Gamze kacal - 03 May 2017 Saat 08:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|