|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2016 Saat 09:30 |
Doktor Bey, 2 hafta once oglum atessiz balgamli oksurukle birlikte nefes alis sayisi artti. Dakikada 45 e cikti, doktora goturdum. Ventolin buhar verdiler 3 kere 20dk arayla. Cok rahatsiz ve sikintiliydi.o yuzden kabul ettim.
2 hafta sonrasinda, dun gece oksurukle birlikte yine ayni sey oldu. Nefes alisi cok siklasinca cok korkuyorum. Dakikada 50 ciktigi oldu.. Oglum 23 aylik. Dun gece belki gecirebilirim diye klk bricanyl surup verdim, nefes te degisiklik. Olmayinca 6 saat arayla 2 kere ventolin surup verdim. Sabah nefesi hala kapali. Cigerlerine zarar veririm yada kalbine diye cok korkuyorum. Bu kadar hizli nefes alma durumunda oneriniz ne oluyor acaba? Saygilar. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada cold mix bal limon hep kullaniyoruz. Burnunu temiz tutmaya calisiyoruz ama bunlarla nefesi duzeltemiyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum sayisi; 60 ustu sikinti yaratir. Ilaveten buhar tatbik edin, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Berkeberil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Sicakmi soguk buharmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak su buhari..
|
|
![]() |
|
Berkeberil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkeberil
Suan bizde sizinle ayni durumdayiz
Bizimkinde ayrica uyku hali var kafayi kaldiramiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|