hocam merhabalar. sizile tesadüfen karşılaştım ancak ist da oldugunuzu ögrenince daha mutlu oldum oğlum ve ben sizleri ziyarete gelmekistiyoruz. sayenizde mamdan kurtulduk süt içiyoruz neyse...
5.5 aylık oğlum 1 hafta öncesinde ateşlendi baska bir şikayeti de yoktu sadece ateş. sabahına dr a götürdüm bogazlarında kızarıklık başlamış dedi ve klomaks toz suspansıyon aferin surup ve dolven verdi. biz eve gelince bunları kullandık ama oğlumda kusma halsizlik öksürük ve en önemlisi cigerlerden gelen hırıltı duyduk. ilaçları kullandıkca dahada arttı şikayetleri. başka bi dr a gidelim dedik bu dr da enfeksiyon cigerlere inmş dedi hava verdirdi ciger filmi çektirdi ve akut bronşit dedi bnde dedim küçüçük bebekte ne bronşiti ...
bize 10 tane afased igne peditus şurupve ventolin verdi bu ilaç gurubu biraz yi geldi ama gogusten gelen hırıltı siddetli şekilde var. bugun gittik kontrole igneler bitince de 5 gün sekrol kullanacaksın dedi.
bn de size sormak istedim hocam nasıl bir yoldayız bnde kronik bronşitim genetik olabilirmi ... lütfen yardımcı olurmusunuz....
saygılarımla.