Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşit mi lutfen cevap yazabilirmisiniz doktor be
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşit mi lutfen cevap yazabilirmisiniz doktor be

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Berkeberil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşit mi lutfen cevap yazabilirmisiniz doktor be
    Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 15:37
Kizim 4ocakta 9 aylik olucak boyu 73cm kilosu 10.5 kilo 
Oglumdan deneyimliyiz aslinda sizi takip ettim eşimle ben size inaniyoruz cevremizden cok tepki aliyoruz ama maalesef:(((
Kizimin daha onceden hep burun akintisi vardi serum fizyolojik
Yaptim SIKI TAKIPCINIZIM. Ama kafam takildi atesi olmadi gibi cok hafif gece olmustur okadar ama nefes sıkıntılı 60in uzerinde gece kucakta gecti doktor bronsiolit teshisi koydu ama verdigi hicbir havayi kotizonlari kullanmadik hala ates YAZDIKLARINIZDAN anladigim kadari ates yoksa bronsit demissiniz ben bricayln basladim simdi grip gibi basladi ates yok oyle gunduz falan nefes sıkıntılı DAHA 9AYLIIKKENbronsitmi olduk:((( tahlil yaptirmadik HASTANEDEN KACTIK
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 15:40
Oksuruk var tabi kuru ve arada balgamli 
Nefesini dinliyorum verirken sıkıntılı olarak anladim
Verirken hirilti var zaten doktora dinlettim cigerlere inmis dedim 
Doktor bey teshisi birde sizden DUYMAK ISTIYORUM
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 19:56
Kadir bey cevap yazmadiniz devam ediyor sorunumuz ates yok ama oksuruk tikanma hala var sadece inek sutu aliyor yemek yemek istemiyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118665
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 20:38
Arizona'da oldugumu ve aramizda 10 saat fark oldugunu unuttunuz galiba!!! Daha Bilgisayarin basina yeni oturdum.
Bu yasta; astim/Bronsit olmaz.. Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 21:12
Ozur dilerim doktor bey 🙈
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2016 Saat 21:16
Tek cumle yazmaniz rahatlatiyor kusura bakmayin nefes sıkıntısı  olmasa soru bile sormazdim zaten diger yazilardan biliyorum ama direk ventolin pulmikort ve antibiyotik arti birde igne.yapmak istediler 
Yaptirmadim 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Berkeberil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2016 Saat 00:38
Doktor bey bricayln devammi sizce nefes 60in uzerinde
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118665
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2016 Saat 08:56
Butun ilaclari kesin..
Bu konuyu senelerdir anlatiyorum.. Biraz okuyun..
Bricanyl basladi iseniz, devam edin. Odasi SERIN olsun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.