Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BRONSİT Mİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBRONSİT Mİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deryaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BRONSİT Mİ
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 13:03
HOCAM MRB. GECE KISA SURELI ATESI 38.8 OLDU KENDILIGINDEN DUSTU SUREKLI OKSURUYOR DK GOTURDUK BRONSIT DEDI AGUMENTIN 600 VENTOLIN VERDI İLLADIN SPREY NE YAPALIM YAZILARINIZI OKUDUM ZATURE RİSKİNDE ANTIBIYOTIK KULLANMALIYIM OYLE BIR RISK OLABILIRMI DK BEN ANTIBIYOTIK ALMASAK OLURMU DEDİM KULAKLARI ILTIHAPLANABILIR DEDI ESIM KULLAN DIYOR ANTIBIYOTIGI SIZ NE DERSINIZ 5 YAS 14 KG ERKEK ERKEN DOGOM 26 HAFTA
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 01:56
1- Bronsitte, Ates olmaz, poposundan uydurmus.
2- Bronsitte, Antibiyotik kullanilmaz.
3- Esas; sizin cocugunuzda oldugu gibi, Griplerde; Antibiyotik kullandiginizda, basiniz derde girer. Antibiyotikler, bogazdaki dogal (Probiyotik) bakterileri oldurdugunden, antibiyotigin kesilmesinden 2 gun sonra, tekarar hastalanirlar.
4- Kulak iltihaplari, o cahillerin zannettigi gibi; "Iltihap" degil, "Mekanik" hadiselerdir.. Gribin yaptigi odem sonucu, Oztaki borusunun kapanmasi ile olur.Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2014 Saat 01:57
Yukarı Dön
deryaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı deryaaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 07:51
HOCAM EASA OLAN YAGIZ SIKISINCA KOSUNCA UYUYUNCA OKSURUYOR SIZIN DEDÜĞÜNÜZ GÜBÜ 15 GUN FALAN SURER LİMON VE BAL DEVAM YAPTIK AMA CIĞERLERİNE İNMİŞ DEDİ DR SIRTINI DINLEDİ NE YAPALIM HOCAM VENTOLİN VEYA DIGER HİÖ BİR SEYDEN VERMEDİM NE YAPMALIYIZ COK KOTU OKSURUYOR.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 18:36
Her oksuruge; Ventolin veren SAHTEKARLARDAN uzak durun... Ventolin, astim ilacidir, bronslari genisletir.. Griplerde kullandiginizda, virusler; daha rahat goguse iner.
Oksuruk, sizin dostunuz, dusmaniniz degil.. Oksurugu keserseniz, hastalik goguse iner. Zaten o ilaclarin verilmesideki sebep; siz farkina varmadan, hastaligin goguse inmesi saglamaktir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.