|
Bronsit mi ? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Şahinaka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronsit mi ?Gönderim Zamanı: 24 Haz 2023 Saat 17:14 |
|
Merhaba hocam 26 aylik ve 6 aylik kizim var . Buyuk kizimda sık sık grip olma geceleri horlama ve deride nedenini bilemedigimiz kasintili dokuntuler oluyordu bazen . Bir haftadir balgamli oksuruk vardi sonra dan kucuk bebegimdede oksuruk basladi . Vanda bir doktorun ozel muaynehanesine goturduk . Buyuk olana allerji testi yapildi ve polen tuglu hayvanlara allerji var dendi . Bu arada ikiside bronsit olmus dedi buyuhe klamoks , ventolin inhanet kucuge azosilin ve deloday surup verdi . Ben hicbirini kullanmadim biraz seyredeyim takip edeyim dedim . Hocam ikisindede ates yok ama kucuk olan ne emiyor ne mama iciyor nede baska birsy idrar bile cikaramaz oldu burnunu sf le yikiyorum surekli aciliyor ama cok asiri huzursuz . Buyuk olanda dolu dolu oksuruyor keyfi yerinde . Atessiz oksuruk oldugu icin ne yapacagimi bilemedim . Sizce ne yapmaliyim hocam bosuna antibiyotik vermek istemiyorum .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 10:40 |
|
Sakın o tip ilaçları kullanmayın.
Hem; "Allerji" deyip, hem Antibiyotik vermek dünya'da bir tek Türk doktorlara mahsus olsa gerek! Sadece; sıcak buhar uygulayın ve baş uçlarına 2 damla ColdMix damlatın. Türk doktorları, ASLA Grip teshis edemezler.
|
|
![]() |
|
Şahinaka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 14:21 |
|
Evet hocam kulanmadim bugun 4 . Gun oldu bronsit diyeli gercekten bronsit olsa suan cocuklar takur takur oksururdu . Bence basit bir mevsimsel grip geciriyorlar allerjik bunyeye de sahip olunca haliyle biraz etkilenmis olabilirler . Ve hocam ikisinede antibiyotik yazinca dedim ki doktor bey yanlis anlamayin ama egerki riske atmamak icin antibiyotik veriyorsanjz antibiyotiksiz iyilesir ihtimal var diyorsaniz ben o riski alirim yazmayin dedim . Hayir hayr annesi asla iyilesmez dedi bunlar nasil insanlar nasil okumuslar kucucuk sabi gunahsiz cocuklarin sagliklarini para ugruna hice sayiyorlar . Yaziklar olsun .... birde tonlarca para dokuyoruz boylelerine
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 18:26 |
|
Okuyacaksınız, başka hiçbir şansınız yok. Bu durumun yakın bir zamanda düzelmesinin imkanı YOK!
Öyle bir cahiliye çemberi oluşturdular ki, düzelmesi en az 50 sene alacak. Allahtan, Cerrahi branşlarda bu yozlaşma olmadı. KBB hariç!
|
|
![]() |
|
Şahinaka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 11:08 |
|
Hocam peki turkiyede bu allerjik durumumuzun takibi icin gidebilecegimiz önerebileceginiz bi allerji uzmani varmidir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 13:27 |
|
Ne takibi?? Olmayan bir şeyin takibi mi olur!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|