Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronsit mi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronsit mi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronsit mi ?
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2023 Saat 17:14
Merhaba hocam 26 aylik ve 6 aylik kizim var . Buyuk kizimda sık sık grip olma geceleri horlama ve deride nedenini bilemedigimiz kasintili dokuntuler oluyordu bazen . Bir haftadir balgamli oksuruk vardi sonra dan kucuk bebegimdede oksuruk basladi . Vanda bir doktorun ozel muaynehanesine goturduk  . Buyuk olana allerji testi yapildi ve polen tuglu hayvanlara allerji var dendi . Bu arada ikiside bronsit olmus dedi buyuhe klamoks , ventolin inhanet kucuge azosilin ve deloday surup verdi . Ben hicbirini kullanmadim biraz seyredeyim takip edeyim dedim . Hocam ikisindede ates yok ama kucuk olan ne emiyor ne mama iciyor nede baska birsy idrar bile cikaramaz oldu burnunu sf le yikiyorum surekli aciliyor ama cok asiri huzursuz . Buyuk olanda dolu dolu oksuruyor keyfi yerinde . Atessiz oksuruk oldugu icin ne yapacagimi bilemedim . Sizce ne yapmaliyim hocam bosuna antibiyotik vermek istemiyorum . 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120043
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 10:40
Sakın o tip ilaçları kullanmayın. 
Hem; "Allerji" deyip, hem Antibiyotik vermek dünya'da bir tek Türk doktorlara mahsus olsa gerek! Sadece;
 sıcak buhar uygulayın ve baş uçlarına 2 damla ColdMix damlatın.
Türk doktorları, ASLA Grip teshis edemezler.
Yukarı Dön
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 14:21
Evet hocam kulanmadim bugun 4 . Gun oldu bronsit diyeli gercekten bronsit olsa suan cocuklar takur takur oksururdu . Bence basit bir mevsimsel grip geciriyorlar allerjik bunyeye de sahip olunca haliyle biraz etkilenmis olabilirler . Ve hocam ikisinede antibiyotik yazinca dedim ki doktor bey yanlis anlamayin ama egerki riske atmamak icin antibiyotik veriyorsanjz antibiyotiksiz iyilesir ihtimal var diyorsaniz ben o riski alirim yazmayin dedim . Hayir hayr annesi asla iyilesmez dedi bunlar nasil insanlar nasil okumuslar kucucuk sabi gunahsiz cocuklarin sagliklarini para ugruna hice sayiyorlar . Yaziklar olsun .... birde tonlarca para dokuyoruz boylelerine
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 18:26
Okuyacaksınız, başka hiçbir şansınız yok. Bu durumun yakın bir zamanda düzelmesinin imkanı YOK! 
Öyle bir cahiliye çemberi oluşturdular ki, düzelmesi en az 50 sene alacak. Allahtan, Cerrahi branşlarda bu
 yozlaşma olmadı.  KBB hariç!
Yukarı Dön
Şahinaka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Şahinaka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 11:08
Hocam peki turkiyede bu allerjik durumumuzun takibi icin gidebilecegimiz önerebileceginiz bi allerji uzmani varmidir . 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 13:27
Ne takibi?? Olmayan bir şeyin takibi mi olur!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.