|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zepzelinda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 20:45 |
hocam merhaba, 4.5 yaşındaki oğlum ptesi ve salı gecesi ateşlendi, bugün öksürüğü için doktora götürdüm _ki öksürük neredeyse aylardır devam ediyor_ röntgen çekildi ve doktor akciğerde beyaz lekeleri görünce enfeksiyon var dedi. ventolin_ pulmicort ikilisi ve asemax antibiyotiği verdi. ben ventolin ve pulmicortu almadım bile, ancak antibiyotiği vermeli miyim? röntgende görülen enfeksiyon için ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, denilen hicbir seye inanmayin... Rongen SARTMI IDI???? Her oksurdugunden, Rontgenmi cekilecek!!!!
SAKIN: Soylenenlerin hicbirine inanmayin, hicbir ilaci/antibiyotigi vermeyin.. Merak etmeyin, Rontgende; enfeksiyon filan gormedi, ayricada; Rontgende Enfeksiyon GORULMEZ.. Komik!!! Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zepzelinda
hocam peki bu röntgendeki beyazlık nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rontgen; Siyah-Beyazdir.. Kemikler ve damarlar beyaz gorulur. becerebilirseniz, Rontgenin resmini gonderin. Daha kesin konusurum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|