Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu çocuk beni delirtecek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubu çocuk beni delirtecek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Konu: bu çocuk beni delirtecek
    Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:16
hüseyin can hiç yapmadığı birşeyi yapmaya altına kakasını yapmaya başladı.hadi dedim izzeti kıskanıyor o yzden yapıyodur dedim ama yok 1 aydır altına kaçırıyor kakasını oyuna  da daldımı tamamen unutuyor eve yetişinceye kadarda altına yapıyor.ne yapacağımı bilmiyorum konuştuğumda da  anne çok hastayım ben ondan yapıyorum diyor yada gazımı çıkartırken oluyo anne karıştırıyorum diyor sinirlerim altüst oldu aslında daha önce yazmak istedim ama utandığım için yazamadım lütfen ayıplamayın tavsiyelerinize ihtiyacım var.salı gn izmire dönüyorum nasip olursa bi dr a götüreyim diyorum.netten bi dr a danıştım kadir bey izinde olduğu için sormak istemedim.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:21
sasirdim ebus..ama vardir bir proplemi canim ya gidince göster bakalim bir uzmana.birindenmi gördu birilerimi onu öyle yap dedi.zamanla duzelir ya fazlada ustune gitme daha cok yapar gibime geliyor.ebus.kadir bey geldi canim

Düzenleyen yasemin - 07 Tem 2011 Saat 13:21

Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:22
Konunu taşıdım ebuş buraya , Hüseyin Can'ı önce bir doktora götür belki bir sıkıntısı vardır Allah korusun inşallah Nuke Kadir bey izinden döndü bir sor istersen , Allah yardımcın olsun canım 
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:26
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

sasirdim ebus..ama vardir bir proplemi canim ya gidince göster bakalim bir uzmana.birindenmi gördu birilerimi onu öyle yap dedi.zamanla duzelir ya fazlada ustune gitme daha cok yapar gibime geliyor.ebus.kadir bey geldi canim
bilmiyorum ne sıkıntısı var canım ya inan ki deli olcam ya.kadir bey in geldiğini bilmiyodum hemen sorayım bari saol canım
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:28
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Konunu taşıdım ebuş buraya , Hüseyin Can'ı önce bir doktora götür belki bir sıkıntısı vardır Allah korusun inşallah Nuke Kadir bey izinden döndü bir sor istersen , Allah yardımcın olsun canım 
saolasın canım.oraya açıverdim düşünemedim bi an .inşallah önemli bişeyi yoktur gider gitmez götüreceğim inş
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 13:49
canını sıkma bence...yada canını sık ama çaktırma-hatta çocuğa bundan doğan stresini yansıtma...
gel o sıkıntını bizimle paylaş bize kız- bağır çağır burda deşarj ol...
kadir bey bir uzman gözüyle seni aydınlatacaktır...
kaka çiş gibi değildir ki, son ana kadar durupda son anda kaçırsın, belki sifinkleri tutmuyor belkide psikolojik bir sorun... ama burda güzel olan kaka yapmanın ayıp bir şey olduğunu bilmesi...demekki elinde olan bir şey değil, peki şey mi, kaka sorunlu mu, yani çocuk ishal mi malum yaz güneş-meyveler...
davulun sesi uzağa hoş...ama doktora gidecek olmanıza sevindim...
çocuğun mu var derdin var, geçmiş olsun...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 14:27
Ebru geçmiş olsun, dr.a götürmeyi ihmal etme.

Evde 2 çocuk, birbirlerini kıskandıklarında yapamayacakları yok, hepsini yaşayarak görüyoruz.
Özellikle tuvalet eğitimi bitmiş çocukların, kardeşin tuvalet eğitimi sırasında başa döndüğünü çok yerde okudum, arkadaşlarımdan tecrübe de edindim. Hüseyin'in durumu da bu olabilir. Psikolojik etmenler ağır basıyorsa, biyolojiyi bozmak kolay ne yazık ki.Confused

Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 15:05
Canım bencede arkadaşlara katılıyorum üstüne gitme üzüldüğünü belli etme. 
Kayınvalide ve görümcem o kadar bunalttılar ki irfanı bu bez bırakma olayında iyice yapıştı beze çocuk. Altından aldığım beze bile sarılır olduTongue. Bıktırdılar yani o kadar çok çişin varmı çişin varmı dedilerki benim bile altıma yapasım geldi. O yüzden sakın bağırma bu durumda sabret canım ama muhakkak altında bir neden vardır. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.