|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
codnil ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2015 Saat 01:53 |
öncelikle merhaba hocam,
cuma günü şiddetli kusmayla başlayan rahatsızlığımız. ertesi günün akşamı 39 lu ateşlerle ve ishalle devam etmekte. 5 yaşında oğlumun su gibi ishali ve şiddetli gazı ve uyutmayan karın ağrısı var(ki onda 5 yıl boyunca böyle gaz ve su gibi ishal görmemiştim.rengi sarı buarada). 2 gündür hiç bir şey yemiyoru geçtim, su bile içemiyor. istiyor ancak içemiyor, aşırı su kaybı var. yarın sabah ankaraya yola çıkıyoruz ve oraya varınca doktoruna. kim bilir neler neler yapacaklar. sorum şu hocam? oğlumun nesi var? antibiyotik verilirse kullanayım mı? bu bir salgın falan mı? gaz karın ağrısı kusma ishal ateş neleri işaret eder. hangi tahliller yapılmalı. doktora ulaşıncaya kadar ne yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal ve kusma ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
codnil ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam iyi bayramlar dilerim öncelikle.
hocam hastalık sekiz gün sonra antibiyotik kullanmadan kendiliğinden geçti. ancak 3 gün önce yeniden başladı. tamamen aynı seyirde ve 4 gündür sürüyor. son derece sancılı karın ağrısı, gazı, bulantısı ve su gibi ishali gece boyu devam etti. dizanteri olabilir mi? eğer bir önceki atlattığı dizanteri ise kendiliğinden geçmiş olabilir mi? yardımınızı bekliyorum. gaita tahlili gerekir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteri kakasi cok ozeldir.. Cok anlattim, bir daha anlatayim.....
Agrili-sancili bir devrenin arkasindan, cok az miktarda(guvercin pisligi kadar), civik (asla su gibi olmaz), sumuksu ve bazen icinde kanli kisimlar olan kaka cikar... Dizanterilerin hic birinde; bol sulu kaka OLMAZ.... Bol, sulu ve agrisiz kakalarin, HICBIRINDE, ilac/antibiyotik kullanilmaz... Okumaya devam edin.. Tahlil filan gerekmez... 35 sene ozel muayenehanemde hic gerekmedi... Ben teshisimi, hep kakaya bakarak koydum.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|