Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Buralar Pek Issız Kalmış...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Buralar Pek Issız Kalmış...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duygu07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Buralar Pek Issız Kalmış...
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 14:34
Selam arkadaşlar dicem ama boşa dicem şimdiden biliyorum ki çok gören olmayacak.
Ulen kavga etmek istiyorum. Tartışmak istiyorum buluşmak istiyorum hadi gelin yiyelim birbirimizi eskisi gibi desem?
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oykunaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 14:37
bende bugün bir bakayım dedim, seni gördüm sevindim duygu    keşke eskiler gelse tekrar
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duygu07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 14:43
Yaaa millet gelmez baksana 2014 en son mesajlar :(((
ClownClownClown özledim ne yalan diyeyim buradaki olaylarımızı acemiliklerimizi salaklıklarımızı 
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oykunaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 15:18
aynen canım benim bakalım sesimize gelecek olacak mı
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 18:24
bulu$ma yapmiyorsunuz artik galiba
facebokk çikdi forumlar bozuldu :)
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duygu07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 09:10
Yok yok kimse gelmez :(
Buluşmalar tek tük devam ediyor cnm :(
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duygu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 11:04
Aramızda hala telepatik bişeyler var demek ki... :)

İki gün kadar önce ben de uzuuuuun zaman sonra bi bakim dedim sitemize..
Bugün bu başlığı görünce gerçekten çok şaşırdım. Ve bunun bir işaret olduğunu düşündüm Duygu :)

Eski günlerimizi çok özlüyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.