|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UmmuEymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2015 Saat 12:47 |
Hocam merhaba; 2 aylık bir oğlum var. Geçtiğimiz hafta ateşlenmişti öksürüğümüz vardı 1-2 gün geçti. Sürekli serum fizyolojik kullandım ve burun aspiratörüyle çektim. 1-2 gündür yüzüstü yatırınca bütün burnundakiler dışarı çıkıyor. Aspiratörle de kalanını çekmeye çalışıyorum. Yine de serum fizyolojik sıkmama gerek var mı hocam? Yüzüstü yatırınca çıkanlar yeterli midir? Hepsi çıkıyor mudur yani?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cekmeye gerek yok, onden akamazsa, arkadan akar. Burun boslugu; "Cikmaz sokak" degilki, aspire edesiniz!!!
2- Serum fiz kullanin. Sik yapsaniz bile bir zarari olmaz. |
|
![]() |
|
UmmuEymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Sıktığım fizyolojik kulakta iltihaba yol açar diye korkuyorum hocam basınçlı kullanılırsa ya da tam yan yatamazsa kulak iltihabına yol açabilir diyor doktorlar. O yüzden endişeliyim. Bir de bugün 8. Gün ama akıntımız iyice arttı :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oyle bir sey YOK!! KIM UYDURDU!!! Kulak iltihabi, zaten "iltihap" degildir.
Basincli Serum fiz kullandiginizda; "Kuramsal olarak"; zaten daralmis olan Oztaki borusundan, Serum fiz'in Orta kulak bosluguna gecebilecegi ve geri akamayacagi, basinc ile agri yapacagi, ZANNEDILIR!!! Agzinizi-burnunuzu kapadiginizda, hapsirdiginizda, bu yolla Orta Kulaga hava kacabilir ve agri yapabilir de, damlatilan Serum Fiz ne kadar basincla taaaaaaa, Oztaki borusuna kadar gidip, iceri kacabilirki!! Tamamen "kuramsal", tamamen, "Laf salatasi" bir durumdur. Olacak is degil.. Dedigim gibi, arka taraf acik oldugundan, Oztaki borusuna kacacak kadar bir basincin icerde olusmasi, cok zordur.. O KBB doktorlarinin, tek dertleri; sizin kafanizi karistirip, Serum Fiz kullanmamaniz icindir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2015 Saat 18:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|