|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 02:45 |
İyi günler kadir bey sizle tanıştıktan sonra gribi ilacsiz atlattık.ancak bizim geceler gecmeyen geniz akintimiz ve burun tıkanıklığı vardı.Tabi bizde alerji testi yaptırdık. (Ot polen=2 mm) baska birsey cikmadi kabariklik minicikti.alerjik rinit tanisi konuldu (2ay doledey -dalman sprey-once air)kullandik.son geçirilen gribi sizin yöntemlerle atlatinca geceleri artan geniz akintisi yok oldu sayılır.yalnız burun hala yari acik yarı tikali.burun ici burun etleri birbirine çok yakın ışıkla baktım. (1yildir bu sekilde)ne yapabilirim.gripten sonra serum fizyolojik ve cold mix’e devam ettim arada 3 gün illiadin kullandım hala aynı.ne yapabilirim simdiden teşekkür ederim. (kizim 5 yasinda 20 kilo boyu 113 cm ( 7 aralik 2012)
|
|
![]() |
|
Mustuyıldız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustuyıldız
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey söylemeyi unutmuşum test 16 nisan 2017 de yapıldı alerji ilaclari nisan mayıs haziranda kullandık.
Düzenleyen Gamze - 03 Kas 2017 Saat 12:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni sekilde devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|