|
burnu yıkama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2023 Saat 13:55 |
hocam cevaplarınızdan okudum nasal yıkama burna yapmayın sinüslere kaçak olabilir diye ben 2 çocuğumdada da maalesef griplerde
sterimar basınçlı okyanus suyu ile yıkıyordum sonra o marka aşırı pahalı olunca poşette serum fizyolojik alıp ucuna sırınga takıp 5 ml lik çekip lavaboda burun deliklerine sıkıyorum ve halen griplerde yapıyorum yanlış mı yapıyorum hocam sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakın basınç uygulamayın!! Sinüzitlere veya kulak iltihaplarına sebep olabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam senelerce yaptım halen garipler de yapiyordum çok üzüldüm şu an peki bir zarar verip vermediğimi nasılsın anlayacağım artık yapmam hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olsa idi ağrı ile kendini belli ederdi. Herkesde olacak diye bir kaide yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 May 2023 Saat 08:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|