|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyla59 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 1926 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 15:46 |
iyi günler ahmet bey sizi aramızda görmek çok güzel benim burnumda kemik var çokta belli oluyor benide çok rahatsız ediyor aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum burnumdaki kemiği aldırmayı düşündüm kaç defa ama korktum geceleride özellikle kışın sürekli tukanıyor ağzımdan nefes alıp vermek zorunda kalıyorum ne önerirsiniz ameliyat olmalımıyım sizce
|
|
![]() |
|
ahmet karacalar ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
Merhaba:
Burun soluğu sağlıklı yaşam için temel şartlardan birisidir. Bu açıdan bir operasyon gerekli. Aynı zamanda şeklini de sevmediğinize göre estetik bir operasyon da gerekli. Korkularınızın kaynağı nedir? bilmiyorum. Çoğu korkuyu önyargılar ya da paylaşılan korkular oluşturur, diyebilirim. Ayrıntılı bilgi isterseniz bana fotoğrafınızı gönderin. Hoşcakalın.
|
|
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
|
|
![]() |
|
leyla59 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Puanlar: 1926 |
![]() |
çok teşekkürler ilgilendiğiniz için hemen fotomu atıyorum bakalım ne diceksiniz
|
|
![]() |
|
erhanxxx ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() |
Benimde Bir sorunum var işallah yanıtlarsınız.Banada doktor küçükken burnumda kemik olduğunu söledi 18 yaşında ameliyat olmam gerektiğimi sölemişti ben de 18 yaşında ameliyat olucam peki hala oo ameliyat sırasında burnumada estetik yaptırabilirmitim.yüzümü çirkin gösteren kemik warda burnumda.YANIYLARSANIZ SEWİNİRİM.peki her burnunda kemik olan insanın burnunu çirkin gösteren kemik çıkıyormu... |
|
![]() |
|
ahmet karacalar ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
Merhaba: Burundan nefes alamamak bir sağlık sorunudur. Pek çok bedensel şikayetlerinizin nedeni olabilir. Üstelik şeklinden de mutlu değilsiniz. Ameliyat olmanız gerekli. info@ahmetkaracalar.com adresine fotoğraflarınızı gönderirseniz estetik analizinizi yapar, size sağlıklı bilgiler verebilirim. Hoşcakalın
|
|
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
|
|
![]() |
|
![]() |
Merhaba: Aslında burun ameliyatı yaşı 18 değildir. Bu eski ve klasik bir bilgi. Tıkanıklık önemli ve şekil bozukluğu ciddi ise beklemeye gerek yok. info@ahmetkaracalar.com adresine fotoğraf gönderirseniz, daha sağlıklı bilgi verebilirim. İyi günler...
|
|
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|