|
Burun kanaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba doktor bey
Dün gastro doktoruna gittik. İlaç kullanımı sonrası oğlumun sırtında olan ufak döküntü ve kaşıntıları, bunun üzerine ilaçları kestiğimi söyledim. O da Lansor'dan olmuştur dedi. Lansor yerine Pantpas 40 mg isimli bir hap yazdı. Bir de yine Gavisconu kullanın dedi. Evde Pantpas isimli ilaca baktığımda 12 yaş üstüdür ibaresi gördüm. Benim oğlum dokuz yaşında. Neden bunu yazdı anlamadım. Ayrıca Lansor'da da çocuklarda kullanıma uygun değildir yazıyormuş. Şimdi farkettim. 12 yaş üstü için yazmasına rağmen bu Pantpas isimli hapı oğluma vereyim mi? Zararı olur diye tedirgin oldum... Teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 12 Eyl 2019 Saat 21:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle pahali ilaclarla niye ugrasirsiniz ki??? Uc kurusluk, Famodin 20 de ayni isi gorur.
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Famodin 20 mg'a baktım. Onda da 18 yaş altı kullanımı uygun değildir diyor. Oğlum 9 yaşında. Kullanmamız sakıncalı olmaz mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KULLANMAYIN O ZAMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|