Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
arzuk
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 14:06 |
size güveniyorum bugün itibari ile ilaçları kesiyorum  cold mix ile devam ediyorum yapmamız gereken başka birşey varsa bilgilendirmenizi rica ederim.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118669
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 14:12 |
İlaveten; limonlu bal ve serum fiz devam.
|
 |
arzuk
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 15:24 |
hocam yine moralimiz çok bozuk oğlumun gece kusmaları yine başladı ve artık nefesi de kokuyor bu sabah bana elleriyle tek tek kulaklarını kapayarak anne ses bitti dedi endişe edip doktoru aradım artık şişen geniz etinin alınması lazım dedi . kulaktada sorun olmaya başlamış olabilir kontrol sonrası karar vermelisiniz dedi şimdi biz napmalıyız ?çocuğa faydamısın nasıl dokunacağını bilemiyoruz:(
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 10:14 |
Sabahleyin, hergünkünden farklı bir ağız kokusu aldı iseniz, antibiyotik gerekebilir.Birde İliadin ped burun damlasını günde 2x2 şer damla burun deliklerine damlatın. (En fazla 3 gün) Düzelme olmazsa, gösterin.
|
 |
arzuk
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 15:10 |
hocam en son yazışmamızdan bu yana çok bir değişiklik yok şikayetlerimiz aynı idi cumartesi günü itibariyle hapşırmaya ve hiç akmayan burnundan şeffaf akıntı akmaya başladı iyice karıştık yinde grip oldu galiba aynı tedavi şekline devammı yani sizce bu hastalıkta hangi aşamadayız ?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 18:57 |
Akıntı "su gibi" ise, yenisi başlıyor demektir. Eski maillere bakın.
|
 |
bahar_demir
Üye
Puanlar: 4
|
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2010 Saat 09:41 |
merhaba hocam benim 27 günlük bebeğim var ve çok şiddetli olmasada öksürüyor ve burnu biraz tıkalı nefes alırken hırlama yapıyor. tam olarak uykuya dalamadığı oluyor bu konuda ne yapmam gerekir. Hergün banyo yaptırmamda sakınca olurmu? gifrer burun damlası kullanıyorum ve peditus günde 2 defa sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum faydası olur mu acaba??
|
Bahar
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2010 Saat 11:18 |
Sakın, ama sakın Peditus vermeyin, başınıza büyük işler açarsınız. Öksürük duracak ve ifrazat, balgam olduğu gibi ciğerlerine inecek, ondan sonrada yok Astım, Yok Bronşit uğraşıp durursunuz... Banyonun bir sakıncası yok.. Serum fiz, uyanıkken 4 saatte bir herbir burun deliğine 10 damla damlatın
|
 |