Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
arzuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 14:06

size güveniyorum bugün itibari ile ilaçları kesiyorumThumbs Up cold mix ile devam ediyorum yapmamız gereken başka birşey varsa bilgilendirmenizi rica ederim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118669
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 14:12
İlaveten; limonlu bal ve serum fiz devam.
Yukarı Dön
arzuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 15:24

hocam yine moralimiz çok bozuk oğlumun gece kusmaları yine başladı ve artık nefesi de kokuyor bu sabah bana elleriyle tek tek kulaklarını kapayarak anne ses bitti dedi endişe edip doktoru aradım artık şişen geniz etinin alınması lazım dedi . kulaktada  sorun olmaya başlamış olabilir kontrol sonrası karar vermelisiniz dedi şimdi biz napmalıyız ?çocuğa faydamısın nasıl dokunacağını bilemiyoruz:(

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 10:14
Sabahleyin, hergünkünden farklı bir ağız kokusu aldı iseniz, antibiyotik gerekebilir.Birde İliadin ped burun damlasını günde 2x2 şer damla burun deliklerine damlatın. (En fazla 3  gün) Düzelme olmazsa, gösterin.
Yukarı Dön
arzuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 15:10
hocam en son yazışmamızdan bu yana çok bir değişiklik yok şikayetlerimiz aynı idi cumartesi günü itibariyle hapşırmaya ve hiç akmayan burnundan şeffaf akıntı akmaya başladı iyice karıştık yinde grip oldu galiba aynı tedavi şekline devammı yani sizce bu hastalıkta hangi aşamadayız ?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 18:57
Akıntı "su gibi" ise, yenisi başlıyor demektir. Eski maillere bakın.
Yukarı Dön
bahar_demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2010 Saat 09:41
merhaba hocam benim 27 günlük bebeğim var ve çok şiddetli olmasada öksürüyor ve burnu biraz tıkalı nefes alırken hırlama yapıyor. tam olarak uykuya dalamadığı oluyor bu konuda ne yapmam gerekir. Hergün banyo yaptırmamda sakınca olurmu? gifrer burun damlası kullanıyorum ve peditus günde 2 defa sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum faydası olur mu acaba??
Bahar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2010 Saat 11:18
Sakın, ama sakın Peditus vermeyin, başınıza büyük işler açarsınız. Öksürük duracak ve ifrazat, balgam olduğu gibi ciğerlerine inecek, ondan sonrada yok Astım, Yok Bronşit  uğraşıp durursunuz... Banyonun bir sakıncası yok.. Serum fiz, uyanıkken 4 saatte bir herbir burun deliğine 10 damla damlatın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.