| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yorgunanne1984
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
|
Konu: burun tıkanıklığı Gönderim Zamanı: 01 Oca 2013 Saat 22:38 |
|
hocam 1.5 yaşındaki oğlumun burnu tıkalı geceleri burnunu çekerek uyuyor sıkıntılı nefes alışı şuan grip kbb a götürmüştük genizeti çokbüyük dedi eşim konuşmuş getirin film çkelim demş bi krem öneriyorsunuzisini unuttum bizde kullanalımmı ameliyat için erkenmi ne düşünürsünüz devmlı serum fizy.kullanıyorum burnu heptıkalı...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119636
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2013 Saat 02:17 |
|
Ne filmi, ne geniz eti, Allah askina.. Bir is yapacaklar, illaki en pahali yontemle halledecekler. 3 gun; Iliadin ped. burun damlasini gunde 2x2 ser damla her iki burun deliklerine damlatin, ondan sonra konusuruz...
|
 |
yorgunanne1984
Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 18:49 |
|
hocam 4 yaşındaki kızımda kreşe başladığından beri grip öksürük vardı sizin yöntemlerinizle bu zamanailaçsız geldik fakat 1 haftadır öksürüğü iyice arttı gece gündüz öksürüyor gecede kusunca eşimin ısrarıyla aile hekimine götürdüm calpol 6plus lavenil 30 mg otrivine ve augumntin 400 vermiş henüz kullanmadım limonlu balı içiremiyorum coldmix ve serum fizy kullaıyorum iliadine başlamıştım ateş yok ilaçlar için ne dersiniz başlyayımmı
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2013 Saat 03:31 |
|
4 yasindaki bir cocuk; Calpol+, kullanamaz.... 6+ 'in manasi; Alti yas ve uzeri demektir. Bazi filmlerde gordugunuz 12+'in, 12 yas ve uzeri cocuklari icin uygundur anlaminda... Verilen hicbir ilaci kullanmayin, benim Grip icin anlattiklarimi: Limonlu bal, Serum Fix. ve ColdMix kullanin. Eski mailleri ve makalelerimi mutlaka okuyun.
|
 |
yorgunanne1984
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 16:16 |
yorgunanne1984 Yazdı:
hocam 1.5 yaşındaki oğlumun burnu tıkalı geceleri burnunu çekerek uyuyor sıkıntılı nefes alışı şuan grip kbb a götürmüştük genizeti çokbüyük dedi eşim konuşmuş getirin film çkelim demş bi krem öneriyorsunuzisini unuttum bizde kullanalımmı ameliyat için erkenmi ne düşünürsünüz devmlı serum fizy.kullanıyorum burnu heptıkalı... |
hocam 3 gün iliadin kullanıp 1 gün araylab tekrar kullandım ama hala geceleri burnuu çekereknefes alıyor ve horluyor başka yapabileceğim birşey varmı
diğr sorum ikizlerimin kusma sonrası ishal başladı su gibi yapıyor vişnesuyu kaynattım onun içinemi soda koyup içireceğiz biryerde vişne soda demişsiniz..su çok içmiyorlar su kybı çok olurmu acaba...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 18:30 |
|
SiccNasal, kullanabilirsiniz.. Ishal icin sakin ilac vermeyin, ishal, kusma ile beraber degil ise, su kaybi olmaz, bosuna ugrasmayin. Visne-Soda yapacaksaniz, visne suyunu bakkaldan alin, soda ile yari-yariya karistirin..Ayrica da, su teklif ettiginiz halde icmiyorlarsa, su kaybi yok demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2013 Saat 18:31
|
 |