|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhalgeler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalgeler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 11:36 |
Kadir Bey iyi günler,
4 yaşında bir oğlum var. 102 cm, 16,2 kgs. 10 gündür burnu tıkalı, serum fizyolojik ile açmaya çalışıyorum.en son iliadin kullandım, bir de sabah kalktığında öksürüyor, sanki balgamı atmaya çalışıyor gibi. Gece öksürük yok, gündüz de çok az öksürüyor. ateş yok. cold mix kullandım ve ballı limmon verdim. gereksiz ilaç vermek istemediğim için doktora götürmek istemiyorum. Endişem uzun süren burun tıkanması kulağına vurabilir mi ya da yerleşip sinüzit yapar mı? artık iliadin veremiyorum, 3 gün kullandım çünkü. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Grip, hastaligin sonuna dogru, kulagina vurabilir.
Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix'e devam edin, Iliadin damla; yedekte dursun. 3 gun Iliadin damla kullandiktan sonra, 1 gun dahi ara verseniz, tekrar 3 gun kullanma hakkiniz dogar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|