|
Burunda et gibi oval birşey tek burunda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2023 Saat 00:07 |
İyi geceler hocam oğlum uyurken burunda ne akıntı ne vs hicbisey yokkken hastada değilken burundan ses geliyor zor nefes aldığını fark ediyorum hatta terliyor çocuk yoruluyor bildiğin nefes alırken uyurken bende uyurken burun deliklerine baktım ışıkla tekinde et gibi birşey var burun deliğini neredeyse tekini kapamış nedir hocam bu Allah rızası için çocuğum uyurken ben huzursuzum onu izlerken nasıl cevirsem bilemiyorum en son sırt üstü ceviyorum ama ağzı hafif aralık kaliyor o zaman ses gelmiyor ama ağızdan solunum sıkıntı yaratıyor bı sure sonra boğaz ağrısı başlıyor napacagkm hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Polip olabilir; basit bir operasyon ile alınır!
2- Ödem sonucu şişmiş Konka denilen burun içi kanatcık olabilir, kendiliğinden düzelir. Genellikle Gripal enfeksiyonlardan sonra oluşur. Grip tam olarak geçince geriler. 3- Yabancı bir cisim sokulmuş olabilir. Bunlar için bir KBB doktorunun görmesi şart. |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Aynen hocam Allah sizden razı olsun doktora attım video şeklinde narivent sprey önermiş sanırım ödem diye düşünüyor kullanmalı mıyım sizcede sadece o buruna i2*2 şeklinde önermiş sizin fikriniz nedir bu konuda KBB ye de randevu aldım ama ancak Saliya var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidene kadar deneyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Doktor bey KBB ye gittik burun etleri normal boyutta dedi olması gerektiği gibi dedi bize bazen hafif büyürler sonra kuclurler dedi ama çocuk geceleri uyurken nefes alma sıkıntısı yaşıyor hatta bazen horluyor horluyor en sonda horlama duruyor nefes alamadığı için yön değiştiriyor çocuk doktoru muz sinuzitten şüphelendi ama henüz gidemedik bakamadi yani sinuzitmi faranjitmi acaba sesindede kırçıl var ama uyanıkken hicbi sıkıntısı yok Allah'a şükür neden yatınca bu şekilde doktor bey çok horluyor salyasi akıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gceleri başucuna 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum 1 aydır bizde de var. Once sag burun deliginde oldu o indi diğeri şişti bi defa, burun deligi aşırı daraldigindan ağızdan nefes alıyor sürekli. Gece yastığını yukseltiyoruz horladigi için, serum fizyolojik ile temizliyoruz. Hocam gripten sonra olusan harabiyetin duzelmesi zaman alır dedi ,biz de bekliyoruz. Biz grip sonrasi kulak ağrısı yaşadık sonra burun eti şişti tam iyilesti derken tekrar grip oldu ama doktora gitmedim çünkü her gidene burun spreyi, antibiyotik, balgam söktürücü surup veriyorlar.biz ballı limon,serum fizyolojik,cold mix gerekli olursa 5 gün iliadin ile geciriyoruz hocam sayesinde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"....her gidene burun spreyi, antibiyotik, balgam söktürücü surup veriyorlar."
Bunlar neyse de, Kortizonlu ilaç verilenlerin hali daha perişan. Sırf, sağladığı "sahte" iyilik haline kanıp da, bu tedavilerin bir işe yaradığını zannedenlerin hali daha kötü. Ondan sonra da ne diyorlar?? "Çocuğunuzun bağışiklığı düşük!!" Ondan sonra da ikinci safha geliyor, bir sürü gereksiz tetkikler, bir sürü gereksiz ilaçlar/Probiyotikler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|