|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: burunda problemGönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 08:53 |
|
merhaba hocam. kızım 2011 doğumlu. doğduğundan bu yana burun tıkanıklığı problemimiz var. hatta 2014 yılında geniz eti amaliyatı olmak için ameliyata girdi. ancak doktor kızınızda olan kunduracı göğsünden dolayı ciğerleri kaldırmadı diyerek sadece kulaklarına tüp taktı. o zamanlar ben sizi tanımıyordum. denize düşen yılana sarılır misali. kızım burnundan nefes alması yazları iyi. kış girer girmez ise çok kötü oluyor. yani neredeyse burnundan hiç nefes alamıyor. burnununu mütamadiyen tuzlu suyla temizlemeye çalışıyorum. temizledikten sonra açılıyor. sonra hemen geri kapanıyor. hocam iki hafta önce sol kulağı ağrıdığı için KBB doktoruna götürdüm. o da antibiyotik ile balgam için adını şu an hatırlamadığım ilaçlar verdi. ben sadece antibiyotiği kullandım. çocuk birazda olsun rahatlasın diye. ancak burun akıntısı halen geçmedi. hocam benim dikkatimi çeken kızımın sol burun deliğinden çok koyu ve yemyeşil bir akıntı geliyor. ve kızım sol kulağım ağırıyor diyor. sağ burun deliğinde koyu akıntı yok. ayrıca hocam KBB doktorunun yaptırdığı kulak testindeki çizgi dümdüz çıktı. diğer kulağı normaldi. Hocam kızım geceleri yatarken sanki işkence çekiyor gibi. daha doğrusu zaten hep ağzından nefes alıyor. çok çaresizim. ne yapacağımı bilemiyorum. kolay gelsin
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2016 Saat 17:49 |
|
Iyi kaziklanmissiniz... Hep ayni uckagit, ayni tezgah!! Senelerden beri anlatiyorum. Bu ameliyatlar, bu yaslarda, ASLA uygulanamaz... Ne yapiyorlar: Ameliyat edecegiz diye aliyorlar, hic gerekmedigi halde, kulaklara tup takip, paranizi aliyorlar... Bastan niye soylemedi, kulaklara tup takilacak diye???
Kunduraci gogsu, hem ameliyata mani degildir, hemde sahtekar ameliyattami farketmis, "Kunduraci gogsu" oldugunu!!! Laf, o olmasa baska bir sey bahane edecekti. Ayricada; tup takilirken uyguladigi Anesteziyi nasil kaldirmis!!! Cocuk kandiriyor akli sira.. Neyse, olan olmus! Bundan sonrasi, 1- Her Grip oldugunda; Once Serum fiz baslayin, oksuruk olursa: Limonlu bal ve ColdMix uygulayin. 2- Kulak agrisi olursa; hemen Serum fiz yerine; Iliadin damlatmaya baslayin, eski mailleri okuyun. 3- Koyu-yesil akinti oldugunda, evde tuzlu su hazirlayin, veya deniz suyunu burnuna cektirip, sumkurtun. Tuzlu su hazirlanisi eski maillerde var. ASLA; Antibiyotik, Soguk alginligi ilaclari, balgam incelticileri ve Ventolin gibi astim ilaclarini kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2016 Saat 17:51 |
|
![]() |
|
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 10:05 |
|
hocam vaktinizi aldığım için çok özür dilerim ama merak ettiğim bir konu var. kızıma sürekli sümkürmesini söylüyorum. sümkürmek zararlı olurmu. burnuna zarar verir mi. bir yerde sümküren bir kadının gözünün şiştiğini okumuştum. teşekkür ederim.
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 19:21 |
|
Once burnunuzu kapatip, icerde basinci arttirip; sumkururseniz, zararli olur. Su cekip, hic burun deliklerini kapamadan sumkurun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|