|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2017 Saat 12:03 |
Dr bey bebegimin bas cevresini kontrol ediyordunuz eski mesajimi bulamadim tekrardan yazitorum
Dogum 3760 50 cm bas 38 cm idi 1. Ay 5300 56 bas 40 cm 2. Ay 6900 58 bas 42cm 4. Ay 8250 67 bas 44.5 bu aya kadarki yorumunuz fark hep 2 cm ve bas resmini istemidtiniz gayet normal avrupa tipi kafa yapisi var demistinuz 5 .ay 8700 68 bas 45 6ay 15 gunluk 9300 69 bas 46 8. Ay 9900 73 cm bas 47.5 İlk 7 ay anne sutu sonra ek gudaya gectim basin buyume hizi ve capibu aylik Bebek icin tablonuzda cok buyuk endiselendim yorumlar misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tablodaki degerler; "ORTALAMA" degerlerdir.. Bir "ortalama degerin"; alt ve ust sinirlari vardir. Bu Standart deviasyon'a gore hesaplandiginda, onemli bir artis soz konusu degildir. |
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hersey normal diyorsaniz kontrole goturmeye devam edelim mi Yoksa gerek yok mu bundan sonra Bu bas artisi bingildak kapanana kadar mi devam etcek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 aya kadar gider. Baska da sormaniz gereken konu yok!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|