Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cabuk yorulma ve cok sık dusme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcabuk yorulma ve cok sık dusme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cabuk yorulma ve cok sık dusme
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2017 Saat 21:49
hocam merhaba,
33 aylik 14.5 kg 94 cm. boyunda bir kizim var,13.5 aylikken kosar adimlarla yurumeye basladi ve o gunden beri her gun gunde sayisiz kez duser,duz yolda bile durduk yerde surekli yere kapaklanir.ayrica giderek daha sık araliklarla yoruldugunu soyluyor,evden cikip 10 adim atiyoruz yoruldum diyip comeliyor yere artik.belki bir 10 adim daha atmadan yine yoruldum diyip comeliyor,surekli boyle yuruyoruz,tabi bir de dusmeleri ayri.evde de ayni,bir iki kere hopluyor zipliyor,oturuyor dinleniyor sonra.kalbi en son 30 aylikti saglik ocaginda rutin kontrolde dinlenmisti,ben sormamistim,birsey de soylememisti dr.sizden ogrendigim gelisim geriligi de olmadigindan kalbinde bir sorun yoktur zannediyorum.en son dustugunde el bilegi ters donmustu duserken,kimildatamadi cok agladi,ortopedi dr.una goturduk,kirik cikik yoktu.gitmisken bu durumu da anlattim dr.a,birkac adim yuruttu yok birseyi dedi.ama rahat edemedim hocam,sizce arastirilmali mi bu durum???nazlaniyor mu diye,comeldigi zamanlarda a bak kizim arkanda kedi kopek kus var gidip sevelim diye yokluyorum ama kafasini bile cevirmiyor.gitgide simdi yolda yuruyemez olduk,bir tavsiyeniz olur mu hocam????
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118140
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2017 Saat 04:37
3.5yas cesametinde, kesinlikle kalbinde bir hastalik olamaz, yoksa bu kadar gelismesi iyi olamazdi..
6cm boy, 1.4 kg agirlik fazlasi var. Bu fazlaliklar nedeni ile, bu sikayetleri olabilir. Adele hastaligi olabilirmi???
Olabilir... 
Yuzunun ve ciplak vucudun sirt ustu yatar durumda resimlerini gonderin.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.