|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2017 Saat 21:49 |
hocam merhaba, 33 aylik 14.5 kg 94 cm. boyunda bir kizim var,13.5 aylikken kosar adimlarla yurumeye basladi ve o gunden beri her gun gunde sayisiz kez duser,duz yolda bile durduk yerde surekli yere kapaklanir.ayrica giderek daha sık araliklarla yoruldugunu soyluyor,evden cikip 10 adim atiyoruz yoruldum diyip comeliyor yere artik.belki bir 10 adim daha atmadan yine yoruldum diyip comeliyor,surekli boyle yuruyoruz,tabi bir de dusmeleri ayri.evde de ayni,bir iki kere hopluyor zipliyor,oturuyor dinleniyor sonra.kalbi en son 30 aylikti saglik ocaginda rutin kontrolde dinlenmisti,ben sormamistim,birsey de soylememisti dr.sizden ogrendigim gelisim geriligi de olmadigindan kalbinde bir sorun yoktur zannediyorum.en son dustugunde el bilegi ters donmustu duserken,kimildatamadi cok agladi,ortopedi dr.una goturduk,kirik cikik yoktu.gitmisken bu durumu da anlattim dr.a,birkac adim yuruttu yok birseyi dedi.ama rahat edemedim hocam,sizce arastirilmali mi bu durum???nazlaniyor mu diye,comeldigi zamanlarda a bak kizim arkanda kedi kopek kus var gidip sevelim diye yokluyorum ama kafasini bile cevirmiyor.gitgide simdi yolda yuruyemez olduk,bir tavsiyeniz olur mu hocam????
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5yas cesametinde, kesinlikle kalbinde bir hastalik olamaz, yoksa bu kadar gelismesi iyi olamazdi.. 6cm boy, 1.4 kg agirlik fazlasi var. Bu fazlaliklar nedeni ile, bu sikayetleri olabilir. Adele hastaligi olabilirmi??? Olabilir... Yuzunun ve ciplak vucudun sirt ustu yatar durumda resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|