Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Caillou'nun gizli tehlikesi ne?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuCaillou'nun gizli tehlikesi ne?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 15:00
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Ben de bu çizgi filmin hayranıyım. Burayı okumadan önce kesinlikle yazarı kadın diye düşünmüştüm. Çünkü evin erkeği -baba- ya bulaşık yıkıyor, ya yemek yapıyor, ya temizlik yapıyorLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL Bence bu ailenin mutluluğunun sırrı buradaLOLLOLLOL 

Erkek çocuklarına örnek olsun diye mükemmel baba figürüne ev işlerini de yüklemişlerLOLLOLLOLLOL Eşimin bile dikkatini çekti. "Kapat şunu, oğlana kötü örnek oluyor" dediLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Benim eşim de, o sahneyi görünce sinir oluyor LOL Nasıl baba ya, hiç işe gitmiyor, anne arada işe gidiyor LOL
Aynen öyleLOLLOLLOLLOL Baba elinde eldiven bulaşık yıkıyor, anne alıp çocuğu parka götürüyorLOLLOLLOLLOLLOLLOL 
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 15:10
BIRAK AYSENURU ben bile ozeniom bu çizgi filmeLOL
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 15:52
Derin de tam bir Caillou delisi..Geçen gün anne Caillou bizim eve gelse yaa dediShockedLOLOnun çizgi film olduğunu anlatana kadar göbeğim çatladı ama anladığını sanmıyorum,eve gelsin arkadaş olmak istiyorum onunla diyor...Aslına bakarsanız çokta olumlu davranışlar edindi ordan,haa evet çok mülayim bi tip Derinde etkilenirmi ondan diye hiç düşünmedim,zaten keşke etkilense yaaLOLLOLazcık dur durak bilir belkiLOLLOLWallaha Derini bilmiyomda bende annesinden çok şey öğrendim,Dünya yansa umrunda değil kadınınLOLLOLLOLLOLSinirlerini aldırmışşLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 15:56

iki çocuk nasil ayni anda buyutuluoo :) ders verio bana

Tongue
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Derin de tam bir Caillou delisi..Geçen gün anne Caillou bizim eve gelse yaa dediShockedLOLOnun çizgi film olduğunu anlatana kadar göbeğim çatladı ama anladığını sanmıyorum,eve gelsin arkadaş olmak istiyorum onunla diyor...Aslına bakarsanız çokta olumlu davranışlar edindi ordan,haa evet çok mülayim bi tip Derinde etkilenirmi ondan diye hiç düşünmedim,zaten keşke etkilense yaaLOLLOLazcık dur durak bilir belkiLOLLOLWallaha Derini bilmiyomda bende annesinden çok şey öğrendim,Dünya yansa umrunda değil kadınınLOLLOLLOLLOLSinirlerini aldırmışşLOLLOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Duygu'nun dediği gibi,bulaşıkları babaya yıkatıyor, çocukları büyükanneye bırakıyor, atlıyor arabasına bir kaç saatlik işi varmışLOLLOL Eve geliyor küçük kız kardeşin bakımını, oyun programını abisi yapıyor, büyüdün artık şeklindeki tam gazlaLOLLOL

Bu kadar yazıyoruz ya hepimizin evinde izlenip ezberlendiği de aşikar amaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 16:05
Kesinlikle NilgüncümLOLLOLLOL Ama o delisaçması çizgi filmleri izlemesindense Calıou izlesin yaaLOLLOLHatta kocamda izlesin,belki bikaç şey öğrenir o daLOLLOLLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 16:14
Winx ler var, evde oyunlar şu şekilde; Elimizde bebekler Merhaba,nasılsın ve sonra ''Anne hadi dönüşelim''LOLLOL Nereye dönüşüyoruz,noluyorLOLLOL Hira'nın biberonunu ağzında gören Tuana '' Ne o tatlı kız iksir mi içiyorsun yoksaLOLLOL
Ağlanacak halimize gülüyoruz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.