Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
FİNCAN34
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 851
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 17:24 |
bencede cayunun guzel yanlarıda var kotu yanıda gecende arkadaşımın oglu ılla çilek tarsına gıdelım dıye durdurmamış kadını  ama benım en hoşuma gıden yanı buyuk anneyı buyuk babayı sevdırmelrı şimdıkı nesıl artık boyle degıl.
|
 |
dilar
Üye
Puanlar: 43
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 17:31 |
vallahi bir deliside bizde malesef , kayu olmadan rahat durmuyor ya interneten yada televizyondan bakacak ,hatta su an bile bakiyor.
|
|
 |
PinarTN
Altın Üye
Puanlar: 3246
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 17:39 |
bizimki de caillou hastası ben de annesine sinir oluyorum sinirler alınmış sanki herşeye gülüyorlar
bi de ekmek elden su gölden koca evde oturuyorlar ayda yılda bir işe gidiyorlar
nerden bu değirmenin suyu 
adam hep evde hep ev işi yapıyor caillou nun annesinin doğru düzgün mutfak işi yaptığını görmedim kocama çatasım geliyor niye yapmıyor diye 
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 18:06 |
Duyug söylediklerine katılmamak elde deği 
nedir bu yaa vala ezberledk hepsini günde 4 kez
onsuz kahvaltı yapılımıyor, akşam yemeği desen keza öyle 
tmm herşeyi kayudan öğrendi, öğrenmeye devam ediyor bi kaç davranışı hariç oyuncakları fırlatması gibi, yemek red etmesi gibi.  
kim istemez ki öyle bi evde hiç çalışmdan yaşamayı 
bjk maçına denk geldiği zamanlar eşim çıldırıyor  
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 18:16 |
ben merdivenleri çiakrken durursa eve gidelim sana kayu açicam diom , devam edio çikmaya ( 5. katda oturuom :( )baska çarem yok, kucagimda kanguruda oglum oluo, onu alamamki, alirsamda çok agir oluo mecbur kaliom , eve gelincede sozumde durmak için mecbur açiom :( bes dk sonra kapadiom ama
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 18:23 |
ne veletmiş beee bizim bücürleri dize getirdi vala, benim yapamadığım çok şeyi kayu yaptırıyor çok güzel
|
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 18:24 |
kıslar panık yapmayın relax relax.....tunada cok ızlıyordu cocugum okuma yazma ögrenmeden gunese bakarak kayu saatı dıyodu..sımdı daha farklı merakları var..öögg gelmıstı aynı seylerı tekrar tekrar 2 sene boyunca seyretmek..esıme gelınce kayunun babası gıbı bır baba zorunlu hızmette herbır iş gelır cok sükür hıcde gık demez......ama tuna suan depresıf bır anneye sahıp arada kızdıgım zaman bana ben kayunun anne ve babası gıbı anne baba ıstıyorum dıyor..ve bu cok uzuyor benı:(((ıstemeden yapılan davranıslarım bunu söylettırıyor benım cocuguma kı kendımı toparlamavaktının ve ne kadar dıkkatlı ızledıgının kanıtıdır...
|
 |
_bilge_
Altın Üye
Puanlar: 2056
|
Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2010 Saat 10:30 |
ya birazda şu açıdan düşünelim
biz aşkı memnu seyretmek için neler yaptık ama bihterin yaptıklarını yapmadık  
çocuklarda bi dönem her gördüklerini akıllarına yazıyolar örnek alıyolar ama çokta kalıcı olmuyor gibi geliyo bana..
bir dönem ben10
bir dönem örümcek adam vs... çocukalr çok kaptırıyorlar ama çabuk unutuyorlar
üstelik ben kayyudan çok memnunum hatta evlat edinip saç ektirmeyi düşünüyom  
ne sorumsuz annesi var ayol çocuk 5 yaşında kafasında saçı yok insan bi doktora götürür  
|
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
 |