|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ahazes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Calpol vbGönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 21:32 |
|
Hocam hayırlı gunler kızım 21 aylık azı ve köpek dişlerinın hepsını aynı anda çıkarttığı ıcın sanıyorum gecelerı sık uyanıyor.yada başka bı sıkıntısı var.ara ara calpol verıyorum uyandığı vakıt uyumaya devam edıyor.vermedıgım gunler hep ağlıyor ve sık sık uyanıyor.doktora söyledım bunu cocuğunuzun karacıgerını mahvedeceksınız dedı.sık sık calpol ve dıger agrı kesıcılere başvurmak cocuğu saglıgından eder kıvransın dedı.gercekten agrı kesıcılerın zararı var mıdır?sadece gece verıyorum bırkac gündür.gunduzlere katlanıyorum.agzını gösterıyor zaten sureklı.ıstahlı olmasına rağmen bu aralar hıcbırsey yemek ıstemıyor.sut dıslerı agrı yapmaz azı dışı bıraz sıkıntı verebılır demıstınız eskı maıllerınızde. degerlı yorumlarınızı merakla beklıyorum.saygılar hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 08:58 |
|
Bir isin MAKUL olcusunu bir ogrenebilseler, disimi kiracagim...
Calpol yaninda, Aferin, Peditus gibi Calpol ihtiva den ilaclari vermekten utanmadilar, simdide aksamdan-aksama verilecek Calpol'e bile mani oluyorlar. Gerzek bunlar... Disler bir sikinti VERMEZ...Sikintisi baska yerden. Once onu bulun. Agizda yara veya bogazinda bir enfeksiyon olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2014 Saat 08:58 |
|
![]() |
|
Ahazes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 09:47 |
|
Haklısınız hocam gecen ay doktor bogazında kızarıklık var bıraz deyıp sanıyede antıbıyotık yazdı.cok rahat bısekılde antıbıyotık yazmaları canımı sıkıyor.bende vermedım.gecer belkı dedım kendı kendıme.belkıde sebep budur.pısıkolojım bozuldu artık.grıp olan dıger ıkızıne bıle hemen antıbıyotık yazmıştı cunku..haklısınız hocam .ama ben bıkac gun daha vermek ıstıyorum agrı kesıcı.duzelmezse ant.kullanacagım mecbur tekrar doktora gıdıp..saygılar hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 18:42 |
|
Agri kesici, hadi neysede, SAKIN; Antibiyotik vermeyin.
Gerektiginde bile vermeseniz bir sey olmaz, merak etmeyin. Antibiyotige cidden ihtiyac olabilecek bazi hastaliklar vardir ama bunlar cok nadirdir... Streptokok enfeksiyonlari, Zaturreler,Menenjit, Verem, Tifo Hastaligi (Tifo ishali degil)gibi hastaliklarda tedavi sarttir.. Basit ust solunum yolu hastaliklarinda, tedavi vermeseniz daha iyi olur. |
|
![]() |
|
Ahazes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 21:03 |
|
Allah sızden razı olsun hocam..hep yanımızdasınız.sızın tatılde olduğunuz yazılarını sıteden okuyunca boşlukta gıbı hıssedıyorum kendımı.degerlı bılgılerınızı bızden esırgemedıgınız ıcın cok tesekkur edıyorum.saygılar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|