|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() |
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=251476
Kısaca paniğe gerek yok...
Ama 2 yaşın altında çocuklara mümkün olduğu kadar nezle-grip ilacı, öksürük şurubu vs. kullanmamak en doğrusu...
|
|
![]() |
|
bengisu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1587 |
![]() |
çok teşekkür edriz haluk bey size calpol bizim için can kurtarıcı
![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
çok teşekkürler Haluk bey ve diğer bilgi veren arkadaşlarımız.. ama insan haberi ilk duyduğunda çok kötü oluyor.. bu ilaç bizim de sağ kolumuzdu diş dönemlerinde
![]() |
|
![]() |
|
meleğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2007 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() |
haluk bey bize böyle önemli bir bilgiyi ilettiğiniz için çok teşekürler.bu mükkemmel ve çok faydalı bir site.aklınıza kolunuza emeğinize sağlık.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://lilypie.com]
![]() |
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Türkiyemizde ne yazıkki insan sağlığına hiç önem verilmiyor.
Avrupada incelenip hemen yasaklanan ilaçlar bizim eczanelerimizde hala raflarda.
Hele hastalanan çocuklarımıza verilen antibiyotiklerin haddi hesabı yok.
Şimdi çocuk hastalanıp doktora götürsek Carpol verse bu yazılanları söylesek bin tane laf işitiriz kabulde etmezler.
Allah yardımcımız olsun. Ama gerçekten en güzeli ilaç vermemek.
Ben hamilelik süresince olmadığım kadar grip oldum. Öksürük oldum ve hiçbir şekilde ilaç içmeden geçirdim. Ihlamur içtim, bol su içtim. Demek ki "grip ilaçla 7 günde, ilaç içmezsen bir haftada geçer" teorisi doğru
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
snyozt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 211 |
![]() |
ben kaç tane doktor degiştirdim oglum hastalanıyordu hemen antibiyotik igne veriyorlardi. simdi aradıgim doktoru buldum sonunda mecbur kalmadıkca kesinlikle antibiyotik vermiyor. parasetamol iceren ilaçlardan veriyor bekle eger gecmezse su antibiyotikten ver diyor. bazı anneler en ufak bi hastalikta daha doktora bile gitmeden antibiyotik alıyorlar eczaneden onları anlamıyorum. |
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
arkadaşlar gerilerde okudum da calpol hakkında şimdi biz bunu kullanıyoruz her doktor bunu veriyo daha üstünden 1,5 yıl geçmiş konunu ama hala yeni doğana calpol veriliyo... biz kullandık 2 yaş altı kullanmayın denmedi bile... çok sık kullanmadım tabi ama sonuçta verildi
![]() şimdi ben ne kullancam calpol yerine
![]() |
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
bizde kullaniyoz sibel benim doktorum daha yeni verdi calpol lu
önemli birsey olsa almanya bile yasaklardi bunu |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|