Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cam parçası yuttu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

cam parçası yuttu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sultan1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sultan1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cam parçası yuttu
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 11:49
merhaba hocam kızım 18 aylık dün kızım tablet ekranın camı kırılmış onun da bir parçasını bulup ağzına atmış ağzından bir parça çıkardım ama eksik bir parça daha vardı yutmuş olabilir ağzında herhangi bir kanama yoktu hastaneler de virüs korkusu neden ile gitmeye de tereddüt ediyorum araştırdığıma göre röntgen de belli olmuyormuş cam parçaları şuan için herhangi bir yutma problemi yok sabah kakasını da yaptı ama cam parçasını göremedim mide asiti cam parçasını eritebilir mi doktora gitmeli miyim dalak yada herhangi bir organa batma ihtimali var mı çok tedirginim hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119899
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 20:00
Yapilacak bir sey yok, bir sey olsa bile kendi kendini tamir eder.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.