|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DERYABENCE
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çaresiz sabrım tükeniyor(kıskançlık)Gönderim Zamanı: 22 Ara 2015 Saat 01:02 |
|
Kadir hocam merhabalar...
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki verdiğiniz her bilginin yapacağınız her önerinin benim için çok büyük bir önemi var. 35 aylık olan oğlumun uyku problemi üzerine yazismistik ve siz bana gündüz uyutmayin ve sabırlı olun demiştiniz. Dediğinizi yaptım hocam. Fakat ben sabır gosterdikce oğlum daha çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Hocam anneyi sabretmem lazım biliyorum ama inanin artık çok bunaliyorum. Yemek yemek istemiyor Uyumak istemiyor Üzerini degistirmek istemiyor Eline ne geçerse atıyor kırıyor hiç bir şeyden memnun olmuyor. Eskiden yaptigimiz çok sevdiği hiçbir etkinliği yapmıyor. Sürekli ağlıyor, çığlık atıyor, bağırıyor. .. Artık o kadar çaresiz kalıyorum ki Ağlıyorum dayanamıyorum. Eşim bu çocuğu bir çocuk psikoloğuna götürelim diye ısrar ediyor. Hem eşime durumu anlatmak hem oğlumun davranışlarına dayanmak beni çok yordu. Ben ne yapmalıyım hocam gecem ayrı gündüzüm ayrı yorucu geçiyor. 4 aylık bir oğlum daha var ama inanin onun sadece mecburi ihtiyaçlarını yapıyorum. Gotureyim mi psikoloğa? Ya da kullanabileceğim bir ilaç varmı? Ben nasıl davranmaliyim? Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler hocam...
|
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 18:19 |
|
Yaptigi davranislar; tamamen, kiskancligindan.. Bir Cocuk Psikiyatristine gidin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|