Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciğere parçamı kaçtı yardım !!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciğere parçamı kaçtı yardım !!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:09
Geçmiş olsun.KizBebek. Benden ziyade sizlerin yazdıkları daha uyarıcı oluyor..Size de ayrıca teşekkürler..
Yukarı Dön
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:34
öncelikle geçmiş olsun. Hocam gerçekten biz de anlayamadık şimdi,gerçekten yediği bir kuruyemiş böyle ciğerlerine gidebilir mi bunların belirtisi ateşle mi ortaya çıkar?en kötü ihtimalle bu ne yapar?
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:41
hocam bide kuru yemi$i kaç ya$indan sonra korkmadan verebiliriz
kizim 29 aylik, tum di$ler mevcut her$eyi yer ama ben kuru yemi$den hala korkuyorum
bi ceviz yiyo $imdilik
cevizde tehlikelimi ki
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:49
Herzaman böyle bir risk vardır.. Bilhassa tam yutarken, dikkati dağılırsa, başını sağa-sola çevirirse kaçırabiliyorlar.Bir ağabeyin,  6 aylık ağlayan kardeşinin ağızına "basket" atar gibi leblebi atması ilede olabiliyor... Confused 
Yukarı Dön
efsunlu_bulutum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 15:23
:) benım kızım hep kendi başına fındık fıstık yer,cebine doldurur dedesı. cok da severek yıyor. şimdi aklıma bin turlu sey gelıyor,ateslendiği zaman böyle bir şeyler mi olmuştu diye. bu annemiz farketmiş de uyarmış ,kendi yerken olsa ve biz goremesek boyle bır seyı,ne gıbı bır belırtı olur hocam? ateş?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 15:27
İnatçı bir öksürük ve nefes alma ile "ıslık" sesi gibi ses duyulması ile anlaşılır..
Yukarı Dön
omerim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 00:23

Orjinalini yazan: nehirtoprak nehirtoprak Yazdı:

doktor bey kısaca anlatmaya çalışıcam ben çiğnenmiş kuruyemiş yedirirken 1yaşında oğlum ağladı boğazına kaçar gibi oldu öksürdü baya..

kendi cignediginiz kuruyemisi mi verdiniz oglunuza? bu da ayri bir konu basligi bence...
Yukarı Dön
nehirtoprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 20:58
Gerçekten bu bana çok büyük ders oldu çok içim yandı. Lütfen çok dikkat edin ben şimdi yemek yerken bile bu korkudan kurtulamıyorum. Hatta biz hastanede yatarken bir çocuğun yine ciğerlerine ceviz kaçmış bunun gibi vakalar hastaneye çok geliyomuş yılda 500 tane falan dediler.
Benim içimi çok rahatsız ediyordu durum kıpır kıpırdı içim .. Hastadır diye inandırmaya çalışıyordum kendimi ama öksürükten 1-2 saat sonra hırıltı başlaması ve ertesi gün ateş olmasından olayı anlamıştım
Kadir Beyinde  Clap desteğiyle bunun doğru olduğuna inandım. Size çok teşekkür ediyorum..
Doktor bey size şunu söyliycektim bronoskopide terslik oldu akciğere hava kaçtığını söylediler..
minicik oğluma tüp bağladılar 3gün okadar kötü günlerdi ki şimdi iyileşme sürecindeyiz
Etkisi ise bende devam ediyorBroken Heart

BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.