|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2016 Saat 00:34 |
Hocam hoşgeldiniz.
Acil cevap bekleyen arkadaşların sorularına öncelik vermek için size yazmayı biraz erteledim. Öncelikle duacınız olduğumu belirtmeliyim. Yüce rabbim size uzun ömürler ve sağlık versin. Evlatlarımızı sizin önderliğinizde büyütmek nasip olur inşallah. Çünkü burası kurtlar sofrası olmuş. Sizin yokluğunuzda 6. Hastalık olduğunu düşündüğüm bir hastalık geçirdik. 4 gün süren ateş olunca eşim ve ailesinin baskısı ile birkaç doktor gezdik. Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok. Bu ülke bu kafayla hiçbir yere gidemez.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam mesaj almadığı içín bölerek yazıyorum.
oğlum 8 kasımda 8. ayını bitirecek. 20 eylülde 6. ay aşıları yapıldı. ama çok yanlış var. 3 aşı 2 bacağa. daha önce aynı hemşire birini kola yapmıştı. yine öyle yapar diye bakmadım. pentaxim ve euvax b aşıları. eşim 2 aşı görmüş ama bacakta 3 delik var. digeri prevenar olmalı.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hepatit b bacaktan yapılmış ve bir bacakta iki aşı. bizi bekleyen tehlikeler nelerdir. yapılabilecek bişey var mı?
Birde 9. ayda aşıya gelin dediler. Bu zorunlu aşılardan kaçış yok mu? Sağlık bakanlığı istiyor diye yaptırmak zorunda mıyız? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, asilari yaptirmak zorundasiniz. Bu hem dogrudan cocugunuz icin hemde dolayli olarak, toplum icin yararlidir.
Ayni uzva iki asi yapilmasi asilarin zayif bagisiklik birakmasina sebep olur. Yapilacak bir sey yok.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|