|
Cilt kurulugu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilgetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nis 2022 Saat 15:51 |
Kızim 13 yasinda ve bebeliginden beri ciltte dokuntu sonrasinda kuruluk pullanma sikayeti ile mucadele ediyoruz. Kiş aylarinda oluyor. Hemen hemen her bolume gittik birsey bulunmadi.
Yine bogaz agrisi oksuruk sikayeti oldu vucunda kuzarikliklar oldu eklem yerleri ve apış arasinda sonrasinda da pul pul derisi soyuluyor. Kan tahlili yaptirmistim hicbirsey cikmadi. Bugun yine aile hekimine gittik bogazlar cok kizarikti antibiyotik verdi ayak bileklerinde vardi pullanma onu gosterdim troit olabilur dedi fakat bizim degerlerimiz normal dedim yine de film cekilsin dedi Tsh 3.68 t3 3.42 t4 12.5 cikmis. Kan normalken filme gerek var mi troit sebep olabilir mi veyahut bu kuruluga ne sebep olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117607 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereden buluyorsunuz boyle salaklari!!!
Salak 3 tane hastalik biliyor, her gelen hastayi bu uc hastaliktan (Astim, Allerji, Tiroid!) birine sokuyor. Yazilarimi okuyun. Yuz bin kere anlattim, ne zaman antibiyotik gerekir, ne zaman Grip tedavisi verilir, okuyun. Cilt icin, bu kuruluk, yapisaldir. Ergenlige dogru gececek. Simdilik gunde 1-2 defa Vaselin surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|