Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cilt lekeleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcilt lekeleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azyeb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: cilt lekeleri
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2013 Saat 00:40
Merhaba Kadir Bey,39 aylık kızımın cilt lekelerinden bahsetmiştim.Üniversite hast.bugün gittik.Vücudundaki 5 ayrı leke için 3 farklı teşhis koydu.Kollarındaki büyük lekeleri alkolle silince çıkmaya başladı.Alkolle silin çıkar dedi,bacağındaki 1 leke için farklı birşey söyledi asistanına,diğer 2 leke için sütlü kahve lekesi dedi.Birinin çapı 5 cm.fazla.Giderken korkma o nadir hastalıktan değil dedi.Ben kızımı giydirirken dr.çoktan çıkmıştı odadan sorularımı soramadan.Hocam bu lekelerden 5 tane olur diye korkmaya başladım.Eğer bu hastalık söz konusu olursa lekeler hızlı mı yoksa yavaş mı çıkar?Başka belirtileri olur mu?Birde kolundaki alkolle silince çıkan lekeler neden kaynaklanır?Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2013 Saat 06:39
1- Benim meslek hayatimda gormedigim bir hastaligin derdi niye sizi gerdiki???
2- Silince cikan lekeler; muhtemelen, banyoda "kese-lif" kullanmadiginizdan, hala "Bebek yikar" gibi yikadiginizdan oluyor.
Yukarı Dön
azyeb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2013 Saat 08:41
Anne olduğum için gerilmiş olmayayım????Bilakis o lekeleri özellikle keseledim ama çıkmadı.Zaten su ve sabunla çıkmaz,alkolle silince çıkar demişti dr..Sadece öğrenmek istemiştim sebebini ama ikidir bana yazdığınız bu tuhaf cevaplardan sonra,soru sormaya çekinir oldum.Emeğiniz için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2013 Saat 14:58
Orjinalini yazan: azyeb azyeb Yazdı:

Anne olduğum için gerilmiş olmayayım????Bilakis o lekeleri özellikle keseledim ama çıkmadı.Zaten su ve sabunla çıkmaz,alkolle silince çıkar demişti dr..Sadece öğrenmek istemiştim sebebini ama ikidir bana yazdığınız bu tuhaf cevaplardan sonra,soru sormaya çekinir oldum.Emeğiniz için teşekkür ederim.

Kadir Hocamız sizlerden gelen bir sürü soruyu içlerinde saçma olanları bile büyük bir sabırla ve nazikçe cevaplamaya çalışıyor. Bunu da gönüllü olarak değerli zamanından bizlere ayırarak yapıyor. 

Kadir Hocamız sizin aynı soruyu iki kere sormanıza rağmen büyük bir sabırla cevap vermiş. Açmış olduğunuz iki topicte de hocamızın cevaplarını okudum size neresi tuhaf geldi anlamadım doğrusu...
Diğer topicte bu linkte;

2010 yılında üye olmuşsunuz ve birçok soru sormuşsunuz şimdi mi hocamızın cevapları size tuhaf gelmeye başladı yoksa verdiği cevap sizi tatmin etmediğinden mi bu şekilde yazdınız??? Hepimiz anneyiz çocuklarımız için endişeleniyoruz, geriliyoruz ama bu size hocamıza bu şekilde cevap yazma hakkını vermez...

Ben sizin adınıza Kadir Bey'den özür diliyorum, emekleri ve sabrı için çok teşekkür ediyorum...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
azyeb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2013 Saat 16:03
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

1- Benim meslek hayatimda gormedigim bir hastaligin derdi niye sizi gerdiki???
Cevabında ki üslubu sizi bilmem ama bana tuhaf ve rencide edici geldi.Farkındaysanız eski sorduğum soruda da aynı cevap şeklini kullanmış,bende bazı mesajlarımı sildim ve SON cümlesine karşılık sorumada SON verdim.Söylediği şekilde üni.hast.gittim ve dr.un teşhisini yazıp,cevabını merak etteğim bir soru sordum.
Ben her yerde tüm arkadaşlarıma Kadir Bey i tavsiye ediyor ve üye olduğum tarihten bu yana söylediklerini herkesin karşı çıkmalarına rağmen uyguluyorum.
Ayrıca şu ana kadar gayet saygılı bir üslupla mesaj yazdığımı ve bu mesajımın da o çerçevede olduğunu düşünüyorum.

Düzenleyen azyeb - 01 May 2013 Saat 16:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2013 Saat 18:48
Burada maksat; zaten kasvetli ve stresli bir konuda sizi rahatlatmak icindi. Olmayan bir hastalik icin, bu kadar israrla sual sormaniz ve devaminin gelmesi, biraz(tabiri caiz ise)sizi sarsmak icindi. Eger ben bir konu ustunde fazla durmamis isem, israr etmeyin, vardir bir bildigim... Ondan sonra, kafalariniz karisacak kadar teknik ve detayli bilgiler yazmak zorunda kaliyorum. Bu hem benim vaktimi aliyor, hem sizlere bir faydasi olmadigi gibi, kafaniz karisiyor. Herkezin, "Teknik Tip Bilgisi" benim her yazdigimi anlayacak yeterlilikte degil. Ben konuyu basitlestirmeye calistikca, suallerin arkasi kesilmiyor ve daha derin ve tafsilatli bilgi vermek zorunda kaliyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.