azyeb Yazdı:
Anne olduğum için gerilmiş olmayayım????Bilakis o lekeleri özellikle keseledim ama çıkmadı.Zaten su ve sabunla çıkmaz,alkolle silince çıkar demişti dr..Sadece öğrenmek istemiştim sebebini ama ikidir bana yazdığınız bu tuhaf cevaplardan sonra,soru sormaya çekinir oldum.Emeğiniz için teşekkür ederim. |
Kadir Hocamız sizlerden gelen bir sürü soruyu içlerinde saçma olanları bile büyük bir sabırla ve nazikçe cevaplamaya çalışıyor. Bunu da gönüllü olarak değerli zamanından bizlere ayırarak yapıyor.
Kadir Hocamız sizin aynı soruyu iki kere sormanıza rağmen büyük bir sabırla cevap vermiş. Açmış olduğunuz iki topicte de hocamızın cevaplarını okudum size neresi tuhaf geldi anlamadım doğrusu...
Diğer topicte bu linkte;
2010 yılında üye olmuşsunuz ve birçok soru sormuşsunuz şimdi mi hocamızın cevapları size tuhaf gelmeye başladı yoksa verdiği cevap sizi tatmin etmediğinden mi bu şekilde yazdınız??? Hepimiz anneyiz çocuklarımız için endişeleniyoruz, geriliyoruz ama bu size hocamıza bu şekilde cevap yazma hakkını vermez...
Ben sizin adınıza Kadir Bey'den özür diliyorum, emekleri ve sabrı için çok teşekkür ediyorum...