Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cilt mantarı ve deniz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cilt mantarı ve deniz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cilt mantarı ve deniz
    Gönderim Zamanı: 10 Tem 2025 Saat 18:11
 Değerli hocam, 43 yaşında kadınım. 27 Mayıs'tan beri sayenizde cilt mantarı için krem kullanıyorum. Birkaç leke dışında tamamen bitti sayılır. Tedaviyi tavsiye ettiğiniz şekilde devam ettireceğim .Bitse bile her iç çamaşırı değişiminde krem kullanacağım.Yalnız birkaç gün sonra deniz kenarında tatile gideceğiz ailecek. Hocam  bu konuda dikkat etmem gereken bir husus var mı?( Çamaşırlarımı sıcak suda yıkayıp ütüleme dışında) Kendime ait çarşaf falan da alacağım. Merak ettiğim suyla temas olacak ve mayo haliyle üstümde ıslak kalacak. Sıkıntı olur mu?  Hocam cehaletim için  kızmayın lütfen . Kollarımda leke var. Kimseye bulaşmasın diye kısa kol bile giyemiyorum. Eşimin izni anca bu ay icin çıktı.  Şimdiden çok Teşekkür ederim 

Düzenleyen amara - 10 Tem 2025 Saat 18:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117722
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2025 Saat 22:09
Güneş ve deniz suyu iyi bile gelebilir. Duş alıp, kurulandıktan sonra krem sürün. 
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2025 Saat 22:52
 Allah razı olsun hocam. Peki bulasiciligi devam ediyor mu halen? Dikkat etmeye devam edeyim mi? Yoksa krem sürdüğümde kısa kol giyebilir miyim?  Vallahi hocam çok dua ediyorum size. Burdaki doktora kalsa nemlendirici krem sürecektim . Sizin bilgileriniz bizim için kılavuz oluyor. Sağ olun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117722
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2025 Saat 23:39
Hayır. Kuvveti kırılmıştır. 
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2025 Saat 23:50
Allah bin defa razı olsun hocam.  O zaman rahatça tişört giyebilirim. Ömrünüz uzun ve sağlıklı olsun 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 417
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:29
Cok gecmis olsn Kadir hocamiz iyiki var.Acaba hangi kremi kullandiniz bende de boyun bölgemde yillardr var
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:44
Teşekkür ederim. Size de büyük geçmiş olsun. Kadir hocama resim atarsanız o size uygun kremi muhakkak yazacaktır. Mantar mi değil mi ,  tedavisi nasıldır o daha iyi biliyor çünkü. Benim mantar olduğu netlesince trosyd adında krem önerdi .Eğer sizdeki de mantarsa çok inatçı ve uzun tedavi gerektiriyor.  Allah razı olsun hocamızın sayesinde öğrendim. Sizin şu anki önceliğiniz  hocamıza resim atmanız ve boynunuzdaki leke ile ilgili bilgi vermeniz olsun. Ayrıca eski maillerde bu konu hakkında atılmış resimlere ve soru-cevaplara da bakabilirsiniz. Aynısı olmasa da benzer bir şeyler bulabilirsiniz 

Düzenleyen amara - Dün Saat 04:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.