|
Cilt mantarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2025 Saat 19:24 |
Değerli hocam, 27 Mayıs'ta cilt mantarı olmuştum. Aynı gün verdiğiniz krem ile tedaviye başladım. Yaklaşık olarak 18 tane lekeden sadece 2 tanesi silik gibi görünüyor. Gercekten de acayip inatçı bir rahatsızlık.Ben halen kremi günde iki defa kullanıyorum.
Hocam ben trosyd kremi bulamadigimda travazol,canesten veya nibulen Krem kullanıyorum. Burda yazdırmak ve bulmak sıkıntı diye. Bu şekilde devam etmemde sakınca olur mu? Eşim bu kadar krem kullanmanin deriye zarar vereceği korkusunda. Ama ben sizi dinleyeceğim elbette. Bir de daha ne kadar Krem kullanmaya devam edeyim. Çok ihtiyacım var cevaplarınıza. Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118199 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek başına Canesten yeterlidir.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam anladığım kadarıyla canesten ile günde iki defa sürmeye devam edeceğim. Merak ettiğim ne kadar süre ile devam edeyim daha? Bir süresi var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118199 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzelene kadar uygulayın. Mantar cinsine göre süre değişir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|