Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciltte dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciltte dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azranınannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı azranınannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ciltte dokuntu
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2017 Saat 14:03
Hocam Merhaba. Oğlum 21 günlük. Uzun zamandır bu dokuntu özellikle yüz saç dipleri ve boyun bölgesinde var. Gövdesin de buna nazaran çok çok az. 
Eski mailleri okudum. Isilik mi emin olamadım. Sadece sicaktan degil Gaz sancısı çekince bile önce kızarıyor sonra dokuntu  artıyor  Uç  veriyor. 
Sampuansiz gün aşırı ılık suyla yıkıyorum azalma oluyor ama sonra tekrar böyle. 
Yaptığıma devam mı edeyim yoksa onereceginiz bir krem var mı? 
Simdiden Teşekkürler. .

http://i.hizliresim.com/j8JE2g.jpg
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2017 Saat 23:01
Bildigin "Isilik"... Sicak tutmamissiniz.......... Pisirmeye tesebbus etmissiniz!!!
Her gun yikayin.. "Sampuansiz" yikamak da neyin nesi!!!!  Gene kim uydurdu bu "muhtesem vecizeyi"!!!!
Sicagin etkisi ile cok hizli olusan ter damlaciklari deri disina cikamayinca, bu sekilde kabarciklar yapar..
Elinizi biraz bastirarak, surtun, bu ter damlaciklari islaklik olarak elinize gelecektir. Her banyonun sonunda,
Tulbent veya Lif ile nazikce surtun..
O derinin dokulup, alttan yeni deri gelmesi, 1-2 hafta alabilir, merak etmeyin..
Bu sual 10 seneden beri HER KIS sorulur...
Yaz gelince de; sinek isiriklarini sorarlar....

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2017 Saat 23:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.