|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2017 Saat 14:03 |
Hocam Merhaba. Oğlum 21 günlük. Uzun zamandır bu dokuntu özellikle yüz saç dipleri ve boyun bölgesinde var. Gövdesin de buna nazaran çok çok az.
Eski mailleri okudum. Isilik mi emin olamadım. Sadece sicaktan degil Gaz sancısı çekince bile önce kızarıyor sonra dokuntu artıyor Uç veriyor. Sampuansiz gün aşırı ılık suyla yıkıyorum azalma oluyor ama sonra tekrar böyle. Yaptığıma devam mı edeyim yoksa onereceginiz bir krem var mı? Simdiden Teşekkürler. .
http://i.hizliresim.com/j8JE2g.jpg |
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin "Isilik"... Sicak tutmamissiniz.......... Pisirmeye tesebbus etmissiniz!!! Her gun yikayin.. "Sampuansiz" yikamak da neyin nesi!!!! Gene kim uydurdu bu "muhtesem vecizeyi"!!!! Sicagin etkisi ile cok hizli olusan ter damlaciklari deri disina cikamayinca, bu sekilde kabarciklar yapar.. Elinizi biraz bastirarak, surtun, bu ter damlaciklari islaklik olarak elinize gelecektir. Her banyonun sonunda, Tulbent veya Lif ile nazikce surtun.. O derinin dokulup, alttan yeni deri gelmesi, 1-2 hafta alabilir, merak etmeyin.. Bu sual 10 seneden beri HER KIS sorulur... Yaz gelince de; sinek isiriklarini sorarlar.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2017 Saat 23:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|