Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ciltte kızarıklık ve beyaz kabarcık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumciltte kızarıklık ve beyaz kabarcık

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: ciltte kızarıklık ve beyaz kabarcık
    Gönderim Zamanı: 09 Oca 2009 Saat 17:49
merhaba doktor bey.18 aylık kızım var.bugün öğleden sonra bacak arkası yoğun olmakla birlikte yüzünde ayak kısmında kızarıklık ve kızarıklığın içerisinde beyaz kabarcıklar oluştu.iltihap değil ama.elle hissedilir derecede kabarcıklar.köftenin içerisine ilk kez kekik koymuştum ondan olabilirmi?veya 3 gün üst üste bıldırcın yumurtası haşlamıştım.daha önce de veriyordum fakat günaşırı veriyordum.
kabarcıklar ılık duş aldırdıktan sonra hafifledi biraz.yarına kadar kontrol edeceğim.geçmezse doktora götürmeliyim.teşekkürler.
 
Yukarı Dön
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2009 Saat 22:33

doktor bey kızarıklık ve kaşıntılar ara ara sönüp tekrar başka bir bölgede çıkmaya başladı.şimdilik kaşıntı yok ama huzursuzluk var.kızarıklık ve beyaz kabarcık aynen ısırgan sokmasındaki gibi.

cevabınızı bekliyorum.teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 117902
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 19:38
Yediği bir şey allerji yapmış olabilir, "Claritine" şurup, günde 1 defa 1 olçek verin. 5 günden fazla olmasın.
Yukarı Dön
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 22:19

merhaba doktor bey.öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum.dün akşamdan beri bilgisayar açık gelip gidip baktım cevap yazdınızmı diye.acile götürdük gece doktor bey her yerine geçmişti kabarcıklar.özellikle boğaz çevresin geçince korktuk acile gittik.z..tec diye şurup verdi acilin doktoru.kulaklarında orta kulak iltihabı olabilir dedi.biz de bugün kulak burun boğaz doktoruna götürdük.gözle muayenede ,kulaklarında bişey yok fakat geniz eti büyümüş.çok rahatsızlık vermeye başladığında ameliyat ederiz dedi.ben burnuna to..mer baby sprey ve yakasına cold mix damla damlatıyorum.odasını bol bol havalandırıyorum.yastıksız yatıyordu şimdiye kadar (18 aylık) .rahat nefes alsın diye yastıkta aldım bugün.umarım rahatlatır kızımı biraz olsun.peki hocam geniz eti rahatsızlığı için başka ne yapmam gerekir?soğuk buhar makinesi rahatlatırmı ?bu arada hocam allerjisi geçti.fakat 3 gün kullanmaya devam edeceğiz.

tekrar teşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 117902
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 09:31
KKB doktoru tam sahtekar.. Kendine ameliyat çıkaracak aklı sıra. 18 aylık bebekte ne ameliyatı  imiş...Sakın elletmeyin, Zyrt... ve Clar... aynı ilaç..Yani ..Teşhis: Allerji..( meraklısına: bu allerjiler, astım türü allerjilerden farklıdır)
Yukarı Dön
cerenimo01 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 26 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 12:43
çok çok teşekkür ediyorum.kolay gelsin hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.