|
Ciltte kızarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2024 Saat 13:03 |
Kadir Hocam kızım 6 yaşında dudak etrafı kızarıyor kuruyor.çatlıyor yara gibi oluyor.ben evde yağlı kremler sürüyorum ama bu seferki çok uzun sürdü geçmedi.neden olur acaba.bize ne tavsiye edersiniz.sadece dudak çevresinde oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaglarla olmaz! ChapStick veya LipBalm surun.
|
|
![]() |
|
Minelmelis ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Hocam lip balm da sürüyorum geçmiyor bir türlü tahriş oldu artık iyice
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Dudağında değil bıyık kısmında çenesinden dudaklarının iki yanında var tahriş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderse idiniz, ilk sordugunuzda hallederdim.
Dudak bilesenlerine, Kenakort-Orobase pomat surun,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
https://hizliresim.com/cbnmgps
Hocam resim eklemeye çalıştım ama inşallah olmuştur.kızımın dudak etrafı daki kızarıklık geçmişti bugün yeniden başladı.daha yeni olduğu için fazla kızarıklık yok ama bu şekilde başlayıp kızarıklık çoğalıyor.kenacort kullandım sizin dediğiniz gibi.neden oluyor acaba?başka birsey kullanmak gerekir mi? Dudaklarını yalıyor ondan mı oluyor acaba? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yaladigi icin oluyor!!
Kafasi bir seylere bozuk!!! Biraz DERTLESIN!!! Yatmadan once 1 olcek Atarax surup icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|