Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Serbest Kürsü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cinsel hayat tercihleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cinsel hayat tercihleri

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mervekeskinn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Mar 2020
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervekeskinn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cinsel hayat tercihleri
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2020 Saat 19:31
Merhaba, araştırmalarım sonucu öğrendiğim bikaç bilgiyi sizinlede paylaşmak isterim. Umarım bana yaradığı gibi sizin de işinize yarar :)

Amerika'da yaşayan Hayley MacMillen, vibratör deneyimini ve kullanımına dair bilinmesi gerekenleri yabancı kaynaklı bir kadın dergisinine anlattı. İşte Hayley'in kendi kelimeleriyle vibratör tecrübesi...

İlk vibratörümü yaşadığım semtteki köhne bir seks shoptan 17 yaşında satın aldım; plastik, neon pembesiydi ve gülmemek için kendimi zor tutuyordum. O günden beri onsuz mastürbasyon yapmadım diyebilirim. Magic wand olmadan dakikada 2.700’den 6300’e kadar titreşimi 8000 klitoral sinir ucuma vermem mümkün değil. Şarjı olduğu sürece yalnız seks hayatımda büyük rol oynuyordu (Ne mutlu ki 17 yaşımdan bu yana AA pillerden şarj aletlerlerine terfi edebildim.)

Bir ara titreşimli anal vibratör denemeside yapmıştım. fakat pek hoşuma gitmemişti. Tabi ki tercih edenler olur fakat benim pek tercih ettiğim birşey değildi.
Vibrasyon ile olan bağlılığım aklıma bazı sorular getirdi:

Vibratörün tek seferlik veya yıllarca kullanımının sonuçları ne?

Bunu kullanmak başka şekilde orgazm olmamı zorlaştırır mı veya aynı hissi almak için beni daha fazla uyarana ihtiyaç duyar hale getirir mi?

Cevaplar için seks eğitmeni ve Spectrum Boutique seks oyuncak dükkanın kurucusu Zoe Ligon’e ve Finishing School’da kullanıcıları ilk orgazmlari için eğiten seks terapisti Vesessa Marin’e yöneldim.
VİBRATÖRLER HASSASİYETİ AZALTMAZ
Ligon sıkça “Klitorise veya vucuttaki başka bir yere titreşim uygulamak hissizliğe sebep olmaz” diyor. Kesin olarak neden titreşimin bu kadar iyi hissettirdiğini bilmesek de, Ligon bunun kan akışıyla ilişkili olduğunu söylüyor. “Klitoris uyarıldığı zaman kan ile şişer, tıpkı peniste olduğu gibi. Bunlar birbirine benzer bölgelerdir ve büyüyen alan daha fazla sinir ucunu ortaya çıkarır.”
Vibratörler sinirlerin işlevini değiştirmez. Sadece daha fazla his sağlarlar, farklı türdeki uyarıcılar daha az yoğun hissettirebilir ve vibratör tecrübesini yaşadıktan sonra eski halinize göre daha fazla yoğunluk sevebilirsiniz çünkü artık daha yüksek bir referans noktanız var. Ligon bunu “tamamen uyarımın göreceli algısı” olarak açıklıyor ve vibratör ile masaj koltuğunu karşılaştırıyor. Eğer çok güçlü bir masaj koltuğuna bir saat boyunca oturursanız ve hemen ardından omuzlarınızı el ile ovarsanız, masaj koltuğunda hissettiğiniz kadar yoğun hissetmeyecesiniz. Eğer bir süre bekler ve sonra omuzlarınız el ile ovarsanız her zamanki kadar iyi hissedeceksiniz ( Plasebo etkisinin güçlü birşey olduğunu bilmenizde fayda var: Eğer vibratörün hassasiyeti azalttığını düşünürseniz, gerçekten daha az hissedebilirsiniz).

VİBRATÖRLER NORMAL SEKS HAYATINIZI BERBAT ETMEZ
Eğer seks hayatınızda vibratör kullanırsanız, sadece vücudunuzun parçalarıyla (Elleriniz! Klitorisiniz! Diliniz!) yaptığınız seksin çekiciliğini kaybedeceğini düşünmeyin. Ligon "Bu düşüncenin vibratörlerin insanların yerine geçtiği düşüncesini sürdüren insanların fikridir, ama gerçekte durum böyle değil" diyor. "Vibratör seks sonrası size sarılabilir mi ? Hayır! Vibrasyon, orgazmı daha az fiziksel çaba ile elde edebileceğiniz gerçek bir lütuftur ve ben dünyaya daha fazla orgazm getiren herşeyin içindeyim."

hiimmerve
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.