|
Çiş kaçırma, masturbasyon |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
maydanoz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çiş kaçırma, masturbasyonGönderim Zamanı: 09 Mar 2024 Saat 16:43 |
|
Hocam iyi günler. Kızım 8 yaşında. Son zamanlarda tuvaletten çıkar çıkmaz bile yeniden cisinin geldiğini söylüyor, tekrar tuvalete gittiğinde de bişey gelmiyor. Ara sıra çamaşırını ve kıyafetini ıslatıyor. Gece de altına kaciriyor bu arada. Yani gece kaçırması yeni değil hep böyle, dönem dönem azalmalar oldu ben de geçer normaldir diye düşündüm hep ama 8 yaşına geldi hala ben gece kaldirmasam uyanamayip altına yapıyor. Doktora da goturmedim iye olabilir mi, eski yazılarınızdan yaban mersinini öğrendim dün aldım yedirmeye başladım ama başka ne yapmalıyız, doktora götürelim mi hocam?
Hatta sürekli cisi var hissi olduğu için sıkıntıdan ağlıyor artık. Hocam bir de kızım masturbasyon yapıyor. Bu da 4-5 yaşlarından beri var, o zamnkar normal diye bişey yapmadım ama artık 8 yaşında, bu yaş için anormal değil mi hocam mastürbasyon?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2024 Saat 20:29 |
|
Gece kacirmasinin IYE ile bir ilgisi YOK! IYE oldugu zaman;
1- Agrili idrar yapma. 2- Idrar yaparken idrarini tutma, kesik kesik idrar yapma gibi arazlar ONCELIKLE vardir! 3- Masturbasyon icin, eli oraya gitmeyecek sekilde siki kulot ve pijama alti giydirin.
|
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2024 Saat 22:02 |
|
Araya gireceğim özür dilerim ama, cocugunuzla tensel temasinizi artırın. Uyurken yaninda durun ve uyuyana kadar tenine temas ederek sırtını sivazlayin. Öyle yaptığıni anladığınız anda dikkatini dagitacak aktivitelerde bulunun ya da yalniz birakmayin.
Gozlemledigim kadari ile aile de cok tartismalara sahit olan ya da sevgisini tenine temas ederk svilmeyen çocuklarda daha cok oluyor. Oglumda başladı. Bu sekilde biraktirdim. Ama yegenim annesi çalışıyor ve cok yakinen ilgilenen olmadığı için maalesef alışkanlığa dönmüş vaziyette
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2024 Saat 23:01 |
|
Deneyin, olabilir.
|
|
![]() |
|
maydanoz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2024 Saat 21:11 |
|
Hocam kızımı doktora götürdüm tahlilleri temiz çıktı. Ama bu cisi varmış gibi his hep var ve tuvaletten çıkıp agliyo deli gibi, enfeksiyon yokmuş onu igrenmis olduk ama ne yapmalıyım ne iyi gelir buna?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 02:17 |
|
NE tahlili Allah askina!! Nasil da bu adi Turk doktor tuzaklarina dusuyorsunuz??
Simdiye kadar bu durumda olanlarda bu tahlillerle hicbir yere varilamamistir! Gerekli bir sey olsa idi BEN soylerdim.. Ne oldu? Gene ilk gune geldiniz! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|