Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğum sürekli beni ısırıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuğum sürekli beni ısırıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 09:16

Burcu ben bunu yeni gördümConfused

Kader arkadaşım benim ben de seninle aynı dertten mustaripimLOLLOLLOL
Oğlum kimseyi ısırmıyor ama beni görür görmez dişlerini çıkarıp hart diye saldırıyor. Özellikle son bir haftadır hep böyle. Yüzüm, elim hep diş izi. Ağzını öyle kocaman açıyor ve öyle bir saldırıyor ki, mani olamıyorum. Kaçarsam da kovalıyor sıpa.LOLLOLLOL Dayak yiyorum her akşam. Tongue "Ulen seni beni sev diye doğurdum, döv diye mi doğurdum" diyorum, gülüyorPig
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 10:45
Fatma canım çınar o kadar tişört koparacak kadar değil valla... sanırım zamanla geçecek bunlar...

Seval bugun gideceğim kontrole zaten soracağım.. ama dediğin gibi sanırım çınar da sevmek ve öpmek sanıyor o ısırmayı..

İrme seninki tam cadı yaw...

Duygu valla ne diyim kardeşim allah öyle seni seviyorum, canım annemmmm dediği günleri göstersin hepimize... gerçi o aklında sevecem diye ısırıp dövüyordur kendince... o dayakları hep yiyoruz valla...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 10:54
Evet Burcu sevgi gösterisi o ısırıklar.LOLLOLLOL Ben  bazen öpüyorum, yanağımı uzatıyorum öpsün diye, hart gitti yanakLOLLOLLOL Öpmek gibi birşey onun için ısırık. Doktora sorunca yine de yaz ama ne diyecek merak ettim. Ben hiç sormadım, aklıma gelmediConfused
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 10:56
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

<P =Msonormal style="MARGIN: 0cm 1.5pt 0.75pt"><SPAN lang=EN style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; mso-ansi-: EN">evet o bahsettiğim kişi Çınar.... ya arkadaşlar habire ısırıyor beni.. elim, kolum, omzum, burnum her yerim diş izi.. ya bu ne yaaa.. ne diyosunuz, hepinizinki böyle mi yoksa çınar da mı var bir vampirlik falanConfused yani ne zamana kadar sürecek bu...<?: prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN>

<P =Msonormal style="MARGIN: 0.75pt 1.5pt 0pt"><SPAN lang=EN style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana; mso-ansi-: EN">insan çocuğunu kucağına alınca habire tetikte olur mu valla hep öyleyim. eskiden millet onu kucağına alırken dikkat edin kusar diyordum şimdi de dikkat ısırır diyorum.. bir de incecik ısırıyor.. ıyy ne biçim acıyor... (kız Derya bir akrabalık falan var mı aramızda)Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile

şaka bir yana hakikaten var mı sizinkilerde de.. ne zaman geçer ki.. acaba tamamen dişlerin çıkmasından mı kaynaklanıyor dicem ama azı dişleri çıkıyor yani ne alaka önlerle???

<P =Msonormal style="MARGIN: 0.75pt 1.5pt 0pt"><o:p></o:p></SPAN>

tamamen dis den seni isiriyor
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 11:01
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Evet Burcu sevgi gösterisi o ısırıklar.LOLLOLLOL Ben  bazen öpüyorum, yanağımı uzatıyorum öpsün diye, hart gitti yanakLOLLOLLOL Öpmek gibi birşey onun için ısırık. Doktora sorunca yine de yaz ama ne diyecek merak ettim. Ben hiç sormadım, aklıma gelmediConfused
yazıcam Duygu mutlaka.. zaten Ayşegül de merak ediyor..
hem umarım herkese yardımcı olur öğrendiklerim...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
yamama Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 14:06
arkadaşlar..eşimde oğlumuzu ısırarak seviyor...ablasıda...ben hariç...oğlumda bazen beni ısırıyor....daha 8 aylık ama böyle giderse evdekilerden iyice öğrenecek...bugün hem eşim hem de kızımla bir konuşma yapmam gerecek anlaşılan..Tonguebu konuya değindiniz için teşekkürler...SmileSmileSmile
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 15:20
Ben burayı yeni gördün canım.Nasılda kaçırmışım Tongue.Benim oğlumda bir vampir açıklıyorum.Evde kimse ıSırarak ta sevmedi ama bu dönemsel birşey sanırım.Ablamızda bir dönem vampirdi. Big%20smile
Hatta dün  akşam dedesinin beynini kemirdi.LOLAdamın tepesine kan oturduBig%20smileTuttumu bırakmıyor.Sanırım bunlarda geçecekSmile
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 15:37
anlaşılan her çocukta böyle bir dönem oluyormuş ama önemli olan bu dönemi sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde atlatmak bakalım Burcu nun dr u ne diyecek Disapprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.