|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | ||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
|
Benim kızım da üstünü çok açıyor, şimdiye kadar hep uyku tulumu aldım ama bu sene almıak istemiyorum, artık 5 yaşına girecek, yorgana alışsın istiyorum ama bu pek mümkün de gözükmüyor.
![]() |
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10040 |
![]() |
|
benim Yiğit te üstüne bişey örttürmüyor....bizim ev kışın hamam gibi oluyo üstüne bişey örtmeye gerek yok....Yazında Denizli zaten 40derecelerde oluyo...Sadece şu sonbaharla kaloriferlerin yanma zamanına kadar olan sürede bişeyle r örtmek gerekiyo.Oda Yiğit 'e anca denk geldi o yüzden hiç alışık değil..Bu 1,5 aylık sürede ne yapcaz bilmiyom sabaha kadar ben örtcem o ağlayarak tekmeleyecek...umarım alışırız. uyku tulumu almak istemiyorum çünkü tuluma alışan çocuklar üstlerini örtmeyi öğrenemiyorlar...veya geç öğreniyorlar..uyku tulumlarının iç malzemesi genellikle elyaf öyle bizim yorganlarımız gbi hakikiyün veya pamuk değil...o yüzden terletebilir ....
Yiğit böyle devam ederse mecburen alacağım. ![]() Düzenleyen sengul - 24 Eyl 2011 Saat 23:12 |
||
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
||
![]() |
||
beria ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2010 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 702 |
![]() |
|
ya ben sana yine de teşekkür edecem dayanamadım, hemşom..:)
|
||
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
||
![]() |
||
beria ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2010 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 702 |
![]() |
|
tulumun içine bir şey giydiriyor musunuz peki...
şu uykumatik de güzelmiş...bakalım zamanım olursa onu da dikebilirim beşiğe göre.... öncelik tulum tabi....
|
||
|
||
![]() |
||
sümeyye2 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 490 |
![]() |
|
canım benimki çuval gibi olanlardan dı da bizim talha pek kullanmadı dönüp durduğu için onda rahat etmedi ama onlar çok kalın olmadığı için yaz kış giyebilir içinede pijamasıyla gire bilir
|
||
![]() |
||
nilufer ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 1718 |
![]() |
|
ben elektrıklı ısıtıca almıştım bebekken bızım ev soguk olur yazın bıle çok çok sıcak olmaz kuzeye bakıyo ev guneş vurmuyo maalesef
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
ay ben o elektrik faturasından çok çektim, fatura neyse de çocuğun burnu kuruyup tıkanıyordu, bir taraftan da buhar makinası çalıştırıyordum....
şimdi istediğimiz an kalörifer yakabiliriz şükür elektrikten kurtuldum, tabi bu faturadan kurtulduğum anlamına gelmiyor...
![]() internette araştırdım tulumları pek seçenek yok ya hatta hiç yok bir kaç tane malum sitede ikinci el var...neden yok anlayamadım sakıncası mı var acaba... kancalı iğneyle battaniyesini tuttursam mı dedim, yatakda enine yatıyor dayanmaz çıkar ve batar ben ilk çarşıya çıktığımda bakayım bir tulum...
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|