|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
iremis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2011 Saat 21:53 |
arkadaslar kızım 4.5 yasında ve tırnaklarını ısırıyor |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29286&title=kizim-uzun-suredir-tirnaklarini-yiyor
bak buradan bilgi alabilirsin canim.arkadaslarda tabiki yardim edeceklerdir ![]() Düzenleyen yasemin - 12 Mar 2011 Saat 21:57 |
|
|
|
![]() |
|
iremis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() |
sagol canım tabıkı ıncelerım :)fıkır paylasımında da bulunursak sevınırım arkadaslarla
![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Tırnaklarını uzun görene kadar onun istediği şeyleri almayacağımı söyledim sanırım işe yarayacak. Çünkü en sevdiği şeylerden mahrum kalmaktan hiç hoşlanmıyor.
Kreşte öğretmenine bütün çocuklara yarış yaptırtın ve tırnaklarını ilk uzatanlara ödül koyun çünkü tüm gün siz onlarlasınız dedim... Hediyeler benden dedim. O da kabul etti ama bu hafta daha da bu konu üzerine yoğunlaşacağım. Üzerine düşmeyin, ceza vermeyin diyenlere pek inanmaz oldum. 1 ay boşladım daha beter oldu.......
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Haaa bir de tırnakları uzasa da yese de her hafta bir gün mutlaka tırnaklarını kesme günü ilan ettim.
O gün olsa da olmasa da tırnaklarını kesmeye çalışıyorum ve sakin sakin konuşuyorum Nil'le. Ona bak benim tırnaklarım gibi güzel tırnakların olmasını istersen sadece tırnak makasıyla kesmeliyiz diyorum. Kafasını şişirmeden ve tırnaklarını yemezse her hafta bir ödül var diyorum... Ödüllendiriyorum... Bu bir ekler pasta ya da bir kitap oluyor ya da küçük şeyler.
|
|
![]() |
|
![]() |
benımde yaklasımım odul yontemı |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
benim kızımda iki aya yakındır tınak yiyor. şimdilik hiç bişey yapmadım bekleme ve görmeme yöntemini uyguluyoum . görüştüğümüz bir pegogumuz var yeni başlamış devam ederse bakarız şimdilik bişey yapmaya gerek yok dedi .. bir kere bile uyarmadım . 3-4 kerede tırnak diplerim acıyo diye ağladığında konuşmak zorunda kaldım bu konu hakkında ama çokda işe yaramadı tabi .. burda paylaşıldıkça ne kadar çok tırnak yiyen çocuk varmış diye şaşırdım
![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
ikikuzum ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 892 |
![]() |
benim kizda yiyor,kesecek tirnak bulamiyorum
![]() tek el tirnaklarini yese neyse ayagi ciplak olunca onlarada saldiriyo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|