Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cocugumuz da tırnak yeme sorunu olan?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konucocugumuz da tırnak yeme sorunu olan?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2011 Saat 21:28
zor bı durum senınkıde arkadasım Unhappyzehra gorupte uyarmam konusunda sabırlı olman gormeslıkten gelmen cok gusell ben hıc oyle yapamıyorum goz goze gelmmemıs bıle yetıyo ıremleShockedShocked
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 00:47
bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz , bende görmezden geliyorum. bi kere acıyormu diye sordum birde kesicek tırnak kalmamış napıcaz dedim.. ben kimseden yardım almıyoruym bu konuda ipin ucu kaçtı gibi sanki... aylar oldu çünkü, önüne geçemiyorum maalesefConfused
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 10:41
Ewt bende artık kesinlikle ilgisiz duyarsız görmemezlikten gelmenin daha zararlı olduğuna inanıyorum..Daha çok üstüne düşmeyi düşünüyorum artık,yanlız ben ödül acı öje küçük cezalar ve aklınıza gelebilicek herşeyi denedim..sadece ilgisini başka tarafa çekme olayı uygulayınca unutuyor gibi ama oda çok zor oluyor..kesin kararlıyım bi saniye yanından ayrılmamamı gerektirsede bu durum devam edicem.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 15:07
benım kızımda yıyordu acı oje surdum kar etmedi,sonra renklı ojelerden surmeye basladım şimdi onlar gıtmesın dıye yemıyorSmile  unuttu artık yemeyı tırnaklarını kesebılıyoruz artık..kız cocugu olanlar deneyebılır bence bunu.
Yukarı Dön
iremis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 23:33
nıluferın aferın kızına bızım renklı ojelerde gıdıyo maleseffCry
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: iremis iremis Yazdı:

zor bı durum senınkıde arkadasım Unhappyzehra gorupte uyarmam konusunda sabırlı olman gormeslıkten gelmen cok gusell ben hıc oyle yapamıyorum goz goze gelmmemıs bıle yetıyo ıremleShockedShocked

valla göz göze bile gelmiyoruz bu konuda bakalım işe yarayacakmı ama hiç zannetmiyorum ..Confused

benim abim askerden gelene kadar tırnaklarını yedi . kendine hakim olamıyodu sonra tırnaklarını ağzına aldığında farkındlık olabilmesi için acı oje sürdü aylarca o şekilde bıraktı .. koskoca delikanlı tırnağı azıcık uzadı diye çocuklar gibi sevinmişti LOLLOLLOL
ben görmek yada görmemek hiç bireyin işe yarayacağını düşünmüyorum nedense . yaşayıp göreceğiz . inşallah içimzden birinin uyguladığı bi yöntem işe yarada bizde deneriz.
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 10:34

bu konuda bende sıkıntılıydım. ama son dönemde öykünün el tırnaklarının uzadığını fark ettim Big smileBig smile okula başladı başlayalı neredeyse tırnak yeme alışkanlığı bitti gibi. tabi buna alışmasındaki en büyük etken benimde tırnak yemem di Tongue yanında kesinlikle yapmıyorum.fakat dönem dönem bişey izlerken falan hemen ellerinin ağıza gittiği görüyorum. bakalım zamanla aşacağız inş hepimiz bu sorunu.

Yukarı Dön
iremis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 19:21
[QUOTE=oykunaz]

bu konuda bende sıkıntılıydım. ama son dönemde öykünün el tırnaklarının uzadığını fark ettim Big smileBig smile okula başladı başlayalı neredeyse tırnak yeme alışkanlığı bitti gibi. tabi buna alışmasındaki en büyük etken benimde tırnak yemem di Tongue yanında kesinlikle yapmıyorum.fakat dönem dönem bişey izlerken falan hemen ellerinin ağıza gittiği görüyorum. bakalım zamanla aşacağız inş hepimiz bu sorunu.

[/QUOT

benımkıde kreste ama seneye anasınıfı olcak bısekılde aşmak lazım aslında soylenen herseyı anlayan kızlarımız bunu devam ettırmes ınsh (aslında bırakamamalarını anlıyoru cunku kendımden bılıyorum sımdı kızım ıcın yapmıyorum :)))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.