Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuğunuza nasıl süt içiriyorsunuz?...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇocuğunuza nasıl süt içiriyorsunuz?...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 09:38
Orjinalini yazan: superisi superisi Yazdı:

Canım çocuğun 9 aylık. 1 yaşına kadar inek sütü verilmez. Verirsen eğer yarı su  yarı süt ver. Ama en sağlıklısı devam maması(devam sütü).

canım çocuğum 9 aylık değil 2 yaşında LOL
9.ayından itibaren süt içirmeye başladım diye yazmıştım. yanlış bi anlaşılma olmuş. Big%20smile
zaten 1 yaşına kadarda devam maması vermiştim. Wink sütü sadece kahvaltısında kullanıyordum.

Düzenleyen cansum - 10 Mar 2009 Saat 09:40

Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 11:43

Bende arasıra kutu sütüne pekmez katıp veriyorum aç olduğu zaman lıkır lıkır içiyo.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 12:38
Orjinalini yazan: superisi superisi Yazdı:

Canım çocuğun 9 aylık. 1 yaşına kadar inek sütü verilmez. Verirsen eğer yarı su  yarı süt ver. Ama en sağlıklısı devam maması(devam sütü).

Zülal, Kadir bey bunu duymasın adamcağız kendini parçalıyor mamalar da inek sütünden yapılıyor boşuna para vermeyin diye. 4. aydan sonra kutu sütler verilebilir (anne sütü yoksa ya da yetersizse)

bakınız:
http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=632

ayrıca süte pekmez katan arkadaşlar, her ne kadar pekmezdeki demirin emilimi az olsa da süte katıp iyice demirsizleştirmeyin bari.

bakınız:
http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=634
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 13:25

Ayyy çok şükür dün işten giderken ilk işim nesquik almak oldu eve gider gitmez hemen bir bardak süt hazırladım ve oğluşuma gösterdim. nesquiğin kutusunuda tabiki... aaaaa bir baktımki benim bir bardak süt lıkır lıkır içildi nasıl mutlu oldum. son zamanlarda kafama taktığım en büyük sorundu. Yatarken bir daha vermek istedim eşim sıkma çocuğu yavaş yavaş deyince bıraktım. Yani nesquik işe yaradı......

Düzenleyen Liiiz - 10 Mar 2009 Saat 13:25

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 13:43
ben 1 yaşına girdiğinde beb bisküvisi ile başladım sonra nes.....ik ile devam ettim günde 2 defa veriyorum akşam yatmadan önce ve sabaha karşı
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 00:12
nesquik ben de bile işe yarıyo valla cocopops da yarıyooooooo
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 00:55

her ne kadar bazı doktorlar 6. aydan sonra süte evet dese de ben 1 yaşına kadar süt vermedim. onun yerine ap..il içirdim anne sütünün yanısıra. 1 yaşından sonra da kutu süt içirmeye başladım. arada sırada çocuk sütü veriyordum sadece. bir ara oğlumda birazcık demir az çıkınca doktorumuz sütü günde 1 bardağa indirdi. ben de 1 bardak normal kutu süt, 1 bardak da çocuk sütü içirsem nasıl olur dedim, isabet olur dedi. 1 dönem o şekilde içirdim. şimdi ise kasmıyorum normal kutu süt veriyorum. arada sırada çocuk sütü de içiyor. bence sürekli verme çocuk sütünüWink

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 22:16
Bebek sütleri neden iyi degil diyolar merak ettim arkadaslar. Cünkü ben kücük ogluma (18 aylik) hala 1+ sütü (toz seklinde olan) ve de paket te bebek sütü veriyorum, cünkü normal sütü denedim icmedi. Büyük ogluma sanirim 1 yasindan sonra normal süt vermeye baslamistim, hala ara ara icer yatmadan sütünü ve kahvaltida. Ama simdi acaba ufakken ona da mi bebek sütlerinden verseydim bir süre daha diyorum, cünkü cok zayif. Belki bebe sütleriyle biraz daha kilolu olurdu yavrum.Unhappy

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.