|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
cansum ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2241 |
![]() |
canım çocuğum 9 aylık değil 2 yaşında
![]() 9.ayından itibaren süt içirmeye başladım diye yazmıştım. yanlış bi anlaşılma olmuş.
![]() zaten 1 yaşına kadarda devam maması vermiştim. ![]() Düzenleyen cansum - 10 Mar 2009 Saat 09:40 |
|
![]() |
|
MERVE ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2008 Konum: işte Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() |
Bende arasıra kutu sütüne pekmez katıp veriyorum aç olduğu zaman lıkır lıkır içiyo. |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Zülal, Kadir bey bunu duymasın ![]() bakınız: http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=632 ayrıca süte pekmez katan arkadaşlar, her ne kadar pekmezdeki demirin emilimi az olsa da süte katıp iyice demirsizleştirmeyin bari. bakınız: http://www.anneoluncaanladim.com/yazi.asp?id=634 |
|
![]() |
|
Liiiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2007 Konum: Afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Puanlar: 332 |
![]() |
Ayyy çok şükür dün işten giderken ilk işim nesquik almak oldu eve gider gitmez hemen bir bardak süt hazırladım ve oğluşuma gösterdim. nesquiğin kutusunuda tabiki... aaaaa bir baktımki benim bir bardak süt lıkır lıkır içildi nasıl mutlu oldum. son zamanlarda kafama taktığım en büyük sorundu. Yatarken bir daha vermek istedim eşim sıkma çocuğu yavaş yavaş deyince bıraktım. Yani nesquik işe yaradı...... Düzenleyen Liiiz - 10 Mar 2009 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
nisanaz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 1014 |
![]() |
ben 1 yaşına girdiğinde beb bisküvisi ile başladım sonra nes.....ik ile devam ettim günde 2 defa veriyorum akşam yatmadan önce ve sabaha karşı
|
|
07/08/2007 12:05
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
nesquik ben de bile işe yarıyo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
her ne kadar bazı doktorlar 6. aydan sonra süte evet dese de ben 1 yaşına kadar süt vermedim. onun yerine ap..il içirdim anne sütünün yanısıra. 1 yaşından sonra da kutu süt içirmeye başladım. arada sırada çocuk sütü veriyordum sadece. bir ara oğlumda birazcık demir az çıkınca doktorumuz sütü günde 1 bardağa indirdi. ben de 1 bardak normal kutu süt, 1 bardak da çocuk sütü içirsem nasıl olur dedim, isabet olur dedi. 1 dönem o şekilde içirdim. şimdi ise kasmıyorum normal kutu süt veriyorum. arada sırada çocuk sütü de içiyor. bence sürekli verme çocuk sütünü |
|
![]() |
|
Hercai75 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2008 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() |
Bebek sütleri neden iyi degil diyolar merak ettim arkadaslar. Cünkü ben kücük ogluma (18 aylik) hala 1+ sütü (toz seklinde olan) ve de paket te bebek sütü veriyorum, cünkü normal sütü denedim icmedi. Büyük ogluma sanirim 1 yasindan sonra normal süt vermeye baslamistim, hala ara ara icer yatmadan sütünü ve kahvaltida. Ama simdi acaba ufakken ona da mi bebek sütlerinden verseydim bir süre daha diyorum, cünkü cok zayif. Belki bebe sütleriyle biraz daha kilolu olurdu yavrum.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|