Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cansum
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2241
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2009 Saat 17:07 |
burcu Yazdı:
her ne kadar bazı doktorlar 6. aydan sonra süte evet dese de ben 1 yaşına kadar süt vermedim. onun yerine ap..il içirdim anne sütünün yanısıra. 1 yaşından sonra da kutu süt içirmeye başladım. arada sırada çocuk sütü veriyordum sadece. bir ara oğlumda birazcık demir az çıkınca doktorumuz sütü günde 1 bardağa indirdi. ben de 1 bardak normal kutu süt, 1 bardak da çocuk sütü içirsem nasıl olur dedim, isabet olur dedi. 1 dönem o şekilde içirdim. şimdi ise kasmıyorum normal kutu süt veriyorum. arada sırada çocuk sütü de içiyor. bence sürekli verme çocuk sütünü |
canım bende bir ara denemiştim normal sütü istememişti. bende sürekli sevdiği için çocuk sütlerinden içiriyordum. bu arada çocuk sütü derken nest... ve pın... varya onlardan bahsediyorum kızlar. anlaşılmıştır umarım.
elimde 6 paket kaldı. onların bitmesini bekliyorum. sonra normal süte geçeceğiz inşallah.
|
|
 |
cansum
Altın Üye
Puanlar: 2241
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2009 Saat 17:12 |
Hercai75 Yazdı:
Bebek sütleri neden iyi degil diyolar merak ettim arkadaslar. Cünkü ben kücük ogluma (18 aylik) hala 1+ sütü (toz seklinde olan) ve de paket te bebek sütü veriyorum, cünkü normal sütü denedim icmedi. Büyük ogluma sanirim 1 yasindan sonra normal süt vermeye baslamistim, hala ara ara icer yatmadan sütünü ve kahvaltida. Ama simdi acaba ufakken ona da mi bebek sütlerinden verseydim bir süre daha diyorum, cünkü cok zayif. Belki bebe sütleriyle biraz daha kilolu olurdu yavrum. |
canım benim verdiğim çocuk sütü toz şeklinde değil. normal süt gibi.
ayrıca ben kızıma sürekli çocuk sütü içirdim ve hiç kilo almadı. 10 gün sonra 2 yaşına girecek ve 11 kilo  belki senin oğlunda işe yarar ama ben hiç faydasını görmedim. hatta şimdi normal süt içseydi bende kilo alırdı diyorum.
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 00:23 |
cansum Yazdı:
burcu Yazdı:
her ne kadar bazı doktorlar 6. aydan sonra süte evet dese de ben 1 yaşına kadar süt vermedim. onun yerine ap..il içirdim anne sütünün yanısıra. 1 yaşından sonra da kutu süt içirmeye başladım. arada sırada çocuk sütü veriyordum sadece. bir ara oğlumda birazcık demir az çıkınca doktorumuz sütü günde 1 bardağa indirdi. ben de 1 bardak normal kutu süt, 1 bardak da çocuk sütü içirsem nasıl olur dedim, isabet olur dedi. 1 dönem o şekilde içirdim. şimdi ise kasmıyorum normal kutu süt veriyorum. arada sırada çocuk sütü de içiyor. bence sürekli verme çocuk sütünü |
canım bende bir ara denemiştim normal sütü istememişti. bende sürekli sevdiği için çocuk sütlerinden içiriyordum. bu arada çocuk sütü derken nest... ve pın... varya onlardan bahsediyorum kızlar. anlaşılmıştır umarım.
elimde 6 paket kaldı. onların bitmesini bekliyorum. sonra normal süte geçeceğiz inşallah. |
ben de onları kastettim 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 10:41 |
Ben vitaminli bişiler yemediğini düşündüğümde akşam yatarken apt.... juni.... veriyorum azcık ısıtıp. Ne bilim işte belki kendimi kandırıyorum   Onun haricinde de normal süt veya bazen çocuk sütleri veriyorum. Sabah kalkınca akşam yatarken vazgeçilmezimiz maşallah süt.
|
 |
botag
Katılımcı Üye
Puanlar: 690
|
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 13:58 |
1 yaşından sonra 50ml ile başlayıp yavaş yavaş 1 biberona kadar inek sütünü çıkardım.Sabah ve akşam yatmadan önce süt içiriyorum.Günde 400-500 ml den fazla içirmiyorum.
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7772
|
Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 14:03 |
|
|
 |
gül28
Üye
Puanlar: 82
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2009 Saat 19:40 |
benım oglum bır yasında kesınlıkle sut ıcmıyor
neler denedım zaten yogurdu peynırı sevmezz
<ne yapamalıyımm
arada emıyor ondan olabılır mı
|
 |
FATMAIŞIK
Üye
Puanlar: 19
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2009 Saat 17:29 |
ben içirmiyorum. henüz 9 aylık. anne sütü dışında süt içirmedim. kaybım kazancım nedir? çok gerekli mi?
|
 |