|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynepmehmetakif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynepmehmetakif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2018 Saat 11:28 |
İyi gunler hocam. 9 aylık oğlumu 2. Gün önce 38.8 ateşle doktora götürdük. Doktorumuz boğazlarında cok fazla kizarma ve enfeksiyon olduğunu söyledi. Ayni zamanda burun tıkanıklığı hapsurma ve goz kızarıklığı vardı.doktor Augmentinn şurup (2,5 ml gunde 2 sefer) calpol ve rhinant burun damlası verdi. Antibiyotiği o gün akşam basladim. Aynı sekilde ateş düşürücü kullandım. Ertesi gün atesimiz olmadı bugunde henüz yok. 4 doz antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Rhinant burun damlasini kullanmadım. Oğlumun burunlari hala tıka nıyor .Serum fizyolojik artık cok etki etmiyor .Sizce rhinant damla vermelimiyim? Ve antibiyotiği artık kullanmasam doğru olur mu ? ( Oğlum anne sütü ve ek gıda alıyor)
|
|
Zeynep
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuz bin kere anlattim... Ates+ Agiz kokusu + Dil ustunde silme pas tabakasi varsa;Antibiyotik verilir. SAKIN Turk doktorlara inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|