Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuk sonrası evlilik ve ilişki
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuk sonrası evlilik ve ilişki

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 13:15
Yukarı Dön
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 13:41
3 yıllık evliyiz 4 aylık bir bebeğim var 2 yıl gezdik tozduk eğlendik ve bebişe karar verdik 1 yıldır hayatımızda hamilelik dönemi çok güzeldi ama doğduktan sonra daha da güzelmiş onlar sevişirken ben mutluluktan uçuyorum hem bide şu taraftan bakarsak koçişkom  oğlumuzla oynarken bende işlerimi tamamlıyorum veya dinleniyorum kıskanmazsın emin olSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 00:19
canım bencede şuan düşündüklerin bulunduğun dönemin hassasiyetinden kaynaklanıyor olabilir hatta bayağ bir erken düşünmeye başlamışsınLOLLOLama gerçek şu ki herkes yaşamamış olabilir belki ama en hatırlıyorum bu konuyla ilgili bir topicde vardı bir müddet gerçekten zorlu bir dönem oluyor bir kere sen zaten lauso oluyosun emzirmeye çalışıyorsun yok emmiyor bebek sürekli ağlıyor yok uyumuyor yok gazı oluyor yok şu yok bu bide bebeğine üzülüyosun sitres yapıyosun sürekli ilgi bekliyosun sanıyosun ki hayattaki bütün yük biran omuzlarına biniyor eşindende bebekten önceki ilginin çok çok çokdaha fazlasını bekliyorsun oysa onun sana karşı değişen bir tavrı olmuyor bu yüzdende kendi çapında bir mutsuzluğa giriyosun anlatmak istedğim nedensiz kendi kendine hasasiyetliğinden dolayı sorun oluşuyor biraz dişini sıkarsan ne mutlu sana ama sıkamayanlarda işte sana söylenenler gibi yok kavga yok gürültü soron yokken sorun oluşturulmaya devam ediliyor bu dönemler gerçekten çok zor çok hassas dönemler sen şimdi bunları düşünme bence inan bana aileniz 3 kişi olunca daha bir sorumluluk sahibi olunuyor ve yaşam insanın gözünde daha bir anlam kazanıyor Smile
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 20:46
Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

canım bencede şuan düşündüklerin bulunduğun dönemin hassasiyetinden kaynaklanıyor olabilir hatta bayağ bir erken düşünmeye başlamışsınLOLLOLama gerçek şu ki herkes yaşamamış olabilir belki ama en hatırlıyorum bu konuyla ilgili bir topicde vardı bir müddet gerçekten zorlu bir dönem oluyor bir kere sen zaten lauso oluyosun emzirmeye çalışıyorsun yok emmiyor bebek sürekli ağlıyor yok uyumuyor yok gazı oluyor yok şu yok bu bide bebeğine üzülüyosun sitres yapıyosun sürekli ilgi bekliyosun sanıyosun ki hayattaki bütün yük biran omuzlarına biniyor eşindende bebekten önceki ilginin çok çok çokdaha fazlasını bekliyorsun oysa onun sana karşı değişen bir tavrı olmuyor bu yüzdende kendi çapında bir mutsuzluğa giriyosun anlatmak istedğim nedensiz kendi kendine hasasiyetliğinden dolayı sorun oluşuyor biraz dişini sıkarsan ne mutlu sana ama sıkamayanlarda işte sana söylenenler gibi yok kavga yok gürültü soron yokken sorun oluşturulmaya devam ediliyor bu dönemler gerçekten çok zor çok hassas dönemler sen şimdi bunları düşünme bence inan bana aileniz 3 kişi olunca daha bir sorumluluk sahibi olunuyor ve yaşam insanın gözünde daha bir anlam kazanıyor Smile

canım çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsın. inşallah 3 kişilik mutlu huzurlu bir aile olacaz. küçük meleğimizle güzel günler geçirecez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.