|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 48> |
Yazar | |
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
hemen sayfalarımı güncelliyim canım. derli toplu dursunlar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
Kızlar birde şunu söylemek istiyorum,almak istediğim kitapları kitapçıdan bizzat beğenip,ya da tavsiye edilen kitapları internetten sipariş verirseniz %20-%30 arası indirimli alabiliyorsunuz,
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
bir kitap daha göstermek istiyordum ama diğerlerini resimlerle sonra eklerim buraya. burdaki kitaplar çınarın odasında ve ilk aklıma gelenlerdi. Çınar balcanı getir, çınar rüyayı getir.. şimdi birşey istediğimde getirmiyor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
Teşekkür ederim Burcucum,inşallah birbirimizde görüp yeni kitaplar alırız bebişlerimize,Ozan da kitaplara o kadar meraklı ki hatta kitap vermeden asla klozete oturmuyor,beyefendiye magazinlik yapacağım nerdeyse
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Okumayı öğreniyorum serisi... Birleşik Basım yayınları
aslında 1. sınıflar için eğik yazıyla yazılmış bir seri.. ama konunun içeriği çınarın çok ilgisini çektiği için aldım yarısını.. en çok da Sevimli Dev Uçak hikayesini sevdi.. çark, motor kayışı falan var içinde ondan herhalde.. yalnız Uçmaktan Korkan balon diye bir kitap var onu kaldırdım. çünkü balonun teki uçmaktan korkuyor kargalar onu cesaretlendiriyor falan. bizimki de cesaretlenmesin istedim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Bilgecim Çınar da çok düşkün kitaplara. geçen sene okur dururdum ama hiç ilgilenmiyordu. üzülüyordum kitapla alakası olmayacak diye. ama yılmadım hep herşeyi okudum. yazın bir sardırdı.. şimdi bayılıyor.. senin için üşenmedim elime gelen bazı kitapları resimledim.. umarım değişik ve ilgini çeken birşeyler bulursun. verdiğin linke bakacağım hele şunları bir yükleyelim de
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ayı Bozo serisi... Epsilon yayınları.. ben özellikle epsilonun birçok kitabını aldım. güzeller..
Ayı Bozo'yu o kadar çok sevdi ki hayvanat bahçesinde gördüğü ayılara bile Ayı Bozo diyor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen burcu - 19 Eki 2009 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
![]() |
Dokun ve Hisset Kitapları.. abc yayın grubu...
açıkçası ben bu kitapları fiyatlarına göre çok kullanışlı bulmadım.. yani sınırlı birkaç tane şeye dokun hisset. bir anne rahatlıkla bunları başka şekilde tanıtabilir.. sevdiklerimizi değil sevmediklerimizi de paylaşmak gerekir diye düşündüm. hani almayı düşünen olursa gereksiz derim ben.. hepi top 10'ar sayfa..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 48> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|