Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklar için resimli denenmiş kitap önerileri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklar için resimli denenmiş kitap önerileri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 48>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 16:53
hemen sayfalarımı güncelliyim canım. derli toplu dursunlarLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 16:54
Kızlar birde şunu söylemek istiyorum,almak istediğim kitapları kitapçıdan bizzat beğenip,ya da tavsiye edilen kitapları internetten sipariş verirseniz %20-%30 arası indirimli alabiliyorsunuz,
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 17:00
bir kitap daha göstermek istiyordum ama diğerlerini resimlerle sonra eklerim buraya. burdaki kitaplar çınarın odasında ve ilk aklıma gelenlerdi. Çınar balcanı getir, çınar rüyayı getir.. şimdi birşey istediğimde getirmiyorLOLLOL daha küçükken kullandığımız kitaplar da var. onları da inceler koyarım.. bilgeciğim bu arada süper fikir olduThumbs UpThumbs Up
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 17:45
Teşekkür ederim Burcucum,inşallah birbirimizde görüp yeni kitaplar alırız bebişlerimize,Ozan da kitaplara o kadar meraklı ki hatta kitap vermeden asla klozete oturmuyor,beyefendiye magazinlik yapacağım nerdeyseLOL birlikte en çok yaptığımız şey kitap okumak,bu arada ben de onun kitaplarına bayılıyorum,hele o müzikli sesli kitaplar harika,keşke bizim zamanımızda da olsaydı,kitapları sevdirmek çok kolaymış aslında...aklıma gelmişken www.kipitap.com diye bir site var,çocuğunuzun kitap okurken çekilmiş resmini gönderiyorsunuz yarışmaya katılıyor...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 21:46
Okumayı öğreniyorum serisi... Birleşik Basım yayınları

aslında 1. sınıflar için eğik yazıyla yazılmış bir seri.. ama konunun içeriği çınarın çok ilgisini çektiği için aldım yarısını.. en çok da Sevimli Dev Uçak hikayesini sevdi..  çark, motor kayışı falan var içinde ondan herhalde.. yalnız Uçmaktan Korkan balon diye bir kitap var onu kaldırdım. çünkü balonun teki uçmaktan korkuyor kargalar onu cesaretlendiriyor falan. bizimki de cesaretlenmesin istedim.LOLLOLLOL sanırım genelde erkek çocukların ilgisini çekecektir..

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 21:49
Bilgecim Çınar da çok düşkün kitaplara. geçen sene okur dururdum ama hiç ilgilenmiyordu. üzülüyordum kitapla alakası olmayacak diye. ama yılmadım hep herşeyi okudum. yazın bir sardırdı.. şimdi bayılıyor.. senin için üşenmedim elime gelen bazı kitapları resimledim.. umarım değişik ve ilgini çeken birşeyler bulursun. verdiğin linke bakacağım hele şunları bir yükleyelim deSmile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 21:53
Ayı Bozo serisi... Epsilon yayınları.. ben özellikle epsilonun birçok kitabını aldım. güzeller..
Ayı Bozo'yu o kadar çok sevdi ki hayvanat bahçesinde gördüğü ayılara bile Ayı Bozo diyorLOLLOL 3 kitabı var bende. ve çok güzel, akılda kalıcı öğretiyor herşeyi..

Düzenleyen burcu - 19 Eki 2009 Saat 21:55
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2009 Saat 21:59
Dokun ve Hisset Kitapları.. abc yayın grubu...

açıkçası ben bu kitapları fiyatlarına göre çok kullanışlı bulmadım.. yani sınırlı birkaç tane şeye dokun hisset. bir anne rahatlıkla bunları başka şekilde tanıtabilir.. sevdiklerimizi değil sevmediklerimizi de paylaşmak gerekir diye düşündüm. hani almayı düşünen olursa gereksiz derim ben.. hepi top 10'ar sayfa..

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 48>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.