|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2017 Saat 20:15 |
Hocam,
Sitede araştırdım ama bulamadım. az önce oğlumla ders çalışırken biraz fazla zorladım sanırım, birden beti benzi attı. Kusmak istediğini ve kulaklarının çınladığını söyledi. Hemen tansiyonunu ölçtüm 8-6 olmuştu. 7 yaşında erkek çocuk için düşük sayılır diye düşündüm. tuzlu ayran verdim. dinlendirdim. Şimdi normale döndü. Bu araştırılması gereken bir durum mu? Tansiyon düşmesi ile ilgili nelere dikkat etmeliyiz? Anne tarafından şeker hikayesi var. Ondan da şüphelendim ama şeker aletimiz yok. Şeker hastalığı ile ilgili hiç bir belirtisi yok fakat ileride bu hastalığa yakalanmaması için şimdiden neler yapılabilir? İyi çalışmalar.
Düzenleyen ssarioglu - 26 Ara 2017 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 yas tansiyonu: Sistolik tansiyon: 85-115 arasi, Diastolik basinc: 48-64 arasi olmasi normaldir. Cocugunuzda, onemli bir durum yok.. Ayrica, cocuklar icin kullanilan Tansiyon aletleri , eriskinlerinkinden farklidir. Eriskin boy tansiyon aletleri, cocuklarda tansiyonu daha dusuk gosterir.. Tansiyon aletinin, kola sarilan kisminin; omuz-dirsek arasinin 2/3'unden daha kisa olmasi gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|