Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuklarda geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuklarda geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2026 Saat 16:57
Hocam Meraba diğer sayfalarda yazamıyorum sürekli hata veriyor
Bisi sormak istiyorum 21 aylık kızım saclari kepekleniyor neyden olabilir normalmi acaba egzama faln değildir insallh hocam 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Düzenleyen Armanc - 07 May 2026 Saat 16:58
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 122685
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2026 Saat 16:58
Clear şampuan kullanın. 
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2026 Saat 17:01
Hocam bir ara konaklama şeklinde olmuş tu temizledim şimdi beyaz pulu şeklinde 🙏🏻
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2026 Saat 21:31
Daha sık yıkayın ve aynı kendi saç diplerinizi kazıdığınız gibi, onun saç diplerini de kazıyın. 
Kazımadığınız için, "konak" oluşuyor!
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2026 Saat 08:18
Teşekkür ediyorum hocam Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2026 Saat 00:12
Meraba hocam nasılsınız Bisi sormak istiyorum lütfen yardım edin 23 Nisan günü üç gün ateş çıktı 22 aylık bebek doktor klomaks verdi kullandım ve kullanmaz olaydım 😞😞beş gün kullandım kabizlik oluştu kızda şimdi hocam ne yapayım o kabizlik yüzünde korkup yapamiyor en geç çarşamba akşamı yaptı daha yapamadı ama rihatsizligi fln yok bu normalmi hocam lütfen yardım edin diğer emailinizde yazamıyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2026 Saat 10:13
ASLA, Türk doktor aklı ile, hele hele bebeklerde Antibiyotik kullanmayın.
Ateşi olduğunda, diline bakın. Dili pembe ise sakın antibiyotik vermeyin.
Her gün 1 paket Reflor tozu, yemeklerine katın. 
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 17 Dakika önce Saat 16:51
Merhaba hocam nasılsın bizi sormak istiyorum kızım 22 aylık oldu bazen oturduğu zaman hırıltı sesi geliyor bogazdami burnundami bilemedim akşamda arada okuyor bu normalmi hocam alerji fen değildir insallah sormak istedim çünkü hep iyi şeyler yazarsanız doktora gitsek reflur alerji söyler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.